Saman ruokavalion reseptejä
Ainekset
Pohja
-
0,360 kg
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 0,800 kg digestivekeksejä
Täyte
-
2,400 kg
Valio Viola® maustamatonta tuorejuustoaValio Viola® maustamaton on raikas ja täyteläinen tuorejuusto, joka sopii arkeen ja juhlaan, ruuanlaittoon sekä…
- 0,600 kg sokeria
- 0,800 kg kananmunia
- 0,080 kg sitruunamehua
- 0,040 kg vanilliinisokeria
- 0,040 kg perunajauhoja
- 0,200 kg
Kuorrute
- 1,500 kg Valio Leipomo kinuskitäytettä laktoositon
- 0,990 kg pekaanipähkinöitä
- 0,080 kg Valio Leipomo kirkaskuumahyytelöä
Jaa resepti
Ohje
- Jauha diestive keksit ja yhdistä sulatetun voin kanssa.
- Painele muru Ø 18cm:n kakkurenkaiden pohjalle.
- Valmista juustotäyte: Sekoita tuorejuuston joukkoon täytteen muut aineet. Kaada täyte kakkurenkaisiin
- Paista kakut 160 asteisessa uunissa noin 40 min tai kunnes täyte on hyytynyt.
- Jäähdytä kakut.
- Hienonna osa pecanpähkinöistä.
- Lämmitä leipomo kinuski ja sekoita hienonnetut pecanpähkinät sekaan.
- Levitä kinuski juustokakun päälle.
- Koristele pinta kokonaisilla pecanpähkinöillä.
Saman ruokavalion reseptejä
Jaa resepti
Kokeile annoslaskuriamme
Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.
Ravintosisältö annoksessa
Energia
3931 kcal
Proteiini
75,2 g
Hiilihydraatti
215,3 g
Rasva
300,2 g
Tyydyttynyt rasva
116,2 g
Ravintokuitu
14,2 g
Suola
7,2 g
Kalsium
337,4 mg
D-vitamiini
3 µg
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
299 kcal
Proteiini
5,7 g
Hiilihydraatti
16,4 g
Rasva
22,8 g
Tyydyttynyt rasva
8,8 g
Ravintokuitu
1,1 g
Suola
0,6 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa