Ainekset
Taikina
-
0,350 kg
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 0,350 kg vehnäjauhoja
- 0,350 kg
Täyte
- 0,600 kg pekonia
- 0,200 kg pakaste paprikakuutioita
- 0,100 kg pakastesipulikuutioita
- 0,300 kg
- 0,003 kg mustapippuria
- 0,750 kg
- 0,750 kg kananmunia
Jaa resepti
Ohje
- Valmista taikina: sekoita voi ja jauhot murumaiseksi seokseksi. Sekoita joukkoon rahka. Anna taikinan levätä kylmiössä kaksi tuntia
- Kauli pohjataikina 3 mm:n vahvuiseksi ja vuoraa sillä Ø 30 cm:n piirakkavuoka
- Pilko pekoni pieniksi paloiksi ja ruskista pannulla kevyesti. Annostele täytteen aineet vuokiin taikinan päälle. Sekoita ruokakerma ja munat. Kaada munakerma täytteen päälle
- Paista piirakat 190 asteisessa uunissa noin 40 minuuttia
Jaa resepti
Kokeile annoslaskuriamme
Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.
Ravintosisältö annoksessa
Energia
3090 kcal
Proteiini
114,1 g
Hiilihydraatti
109,8 g
Rasva
244,2 g
Tyydyttynyt rasva
122,3 g
Ravintokuitu
7,1 g
Suola
9,1 g
Kalsium
1163,1 mg
D-vitamiini
6,6 µg
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
247 kcal
Proteiini
9,1 g
Hiilihydraatti
8,8 g
Rasva
19,5 g
Tyydyttynyt rasva
9,8 g
Ravintokuitu
0,6 g
Suola
0,7 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa