Ainekset
Pohja
- 0,700 kg
Täyte
- 1,000 kg
- 0,200 kg sokeria
- 0,040 kg liivatelehteä
- 0,100 kg vettä
-
0,500 kg
Valio vaahtoutuvaa vaniljakastiketta 9 %Valio vaahtoutuva vaniljakastike on lempeän vaniljainen jälkiruokakastike, joka maistuu herkulliselta kuohkeaksi vaahdotettuna esimerkiksi leivonnaisten seurassa.…
- 0,400 kg persikkaa
Pinnalle
-
0,320 kg
Valio appelsiini-omenatäytettäKaunis kiiltävä täyte paistettavien leivonnaisten pinnalle. Toimii myös sellaisenaan yhdessä Valio tuorejuuston ja kerman kanssa…
- 0,200 kg Valio Leipomo kirkaskuumahyytelöä
Jaa resepti
Ohje
- Vuoraa 1,4 l:n leipävuoka vetopohjalla.
- Sekoita rahkan joukkoon sokeri ja kylmässä vedessä liotetut ja kuumaan veteen liuotetut liivatelehdet. Sekoita lopuksi joukkoon vaahdotettu vaniljakastike Vanilja 9%.
- Täytä vuoat em. täytteellä puolilleen. Aseta persikkalohkot täytteen päälle. Täytä vuoat täytteellä ja laita vuoan kokoinen vetopohja täytteen päälle.
- Anna kakkujen hyytyä kylmiössä noin kaksi tuntia.
- Poista vuoat ja päällystä kakut appelsiini-omenatäytteellä. Ruiskuta pintaan kirkaskuumahyytelö. Koristele vaikka pääsiäisaiheiseksi.
Jaa resepti
Kokeile annoslaskuriamme
Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.
Ravintosisältö annoksessa
Energia
1408 kcal
Proteiini
57,3 g
Hiilihydraatti
241,5 g
Rasva
20,2 g
Tyydyttynyt rasva
11,9 g
Ravintokuitu
4,5 g
Suola
2,1 g
Kalsium
490,5 mg
D-vitamiini
0 µg
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
163 kcal
Proteiini
6,6 g
Hiilihydraatti
27,9 g
Rasva
2,3 g
Tyydyttynyt rasva
1,4 g
Ravintokuitu
0,5 g
Suola
0,2 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa