Ainekset
Perustaikina
- 1,000 kg vettä
- 0,100 kg
- 0,030 kg suolaa
- 0,050 kg sokeria
- 0,100 kg hiivaa
- 0,200 kg kananmunia
-
0,030 kg
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 1,900 kg vehnäjauhoja
-
0,600 kg
Valio Eila® kaulintavoitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
Täyte
- 0,700 kg pakastepinaattia
- 0,230 kg pestoa
- 0,450 kg
- 0,120 kg pakastesipulikuutioita
- 0,045 kg hienonnettua persiljaa
- 0,045 kg valkosipulia hienonnettuna
- 0,012 kg suolaa
Pinnalle
- 0,240 kg
Jaa resepti
Ohje
- Sekoita kylmään veteen perustaikinan muut aineet.
- Kauli 14-16 asteinen voi taikinaan 1x3 ja 1x4. Anna taikinan levätä kylmiössä 15 minuuttia. Kauli taikina 1x3. Anna taikinan levätä kylmiössä 1 tunti. Kauli taikina 2,5 mm:n vahvuiseksi matoksi. Leikkaa matto 25 cm:n levyisiksi nauhoiksi.
- Valmista täyte sekoittamalla suletetun pinaatin joukkoon täytteen muut aineet. Levitä täyte nauhoille tasaiseksi kerrokseksi.
- Rullaa nauhat. Leikkaa paloiksi ja aseta pellille "häntä" alle. Nostata, voitele kananmunalla ja ripottele pinnalle juustoraastetta. Paista 210 asteisessa uunissa noin 15 minuuttia.
Jaa resepti
Kokeile annoslaskuriamme
Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.
Ravintosisältö annoksessa
Energia
206 kcal
Proteiini
6,6 g
Hiilihydraatti
19,2 g
Rasva
11,1 g
Tyydyttynyt rasva
5,6 g
Ravintokuitu
1,3 g
Suola
0,7 g
Kalsium
123,3 mg
D-vitamiini
0,1 µg
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
282 kcal
Proteiini
9,1 g
Hiilihydraatti
26,3 g
Rasva
15,2 g
Tyydyttynyt rasva
7,7 g
Ravintokuitu
1,7 g
Suola
0,9 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa