Siirry sisältöön
Pippuripaistettu poron ulkofilee ja perunatorni

Pippuripaistettu poron ulkofilee ja perunatorni

Pippuripaistettu poron ulkofilee ja perunatorni

Ainekset

  • 0,500 kg poron ulkofileetä
  • 0 kg mustapippuria
  • 0 kg suolaa
  • 0,800 kg puikulaperunaa
  • 0,050 kg
    Valio voita
    Kun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
    Valio voi 500 g normaalisuolainen
  • 0,150 kg punasipuli
  • 0 kg tuoretta persiljaa

Ohje

  1. Leikkaa ulkofilee neljään ns. tournedokseen. Käännä pihvit murskatussa mustapippurissa, suolaa ja ruskista voissa. Paista valmiiksi uunissa, kunnes sisälämpötila on 58 astetta.
  2. Keitä kuoritut perunat pehmeiksi kevyesti suolatussa vedessä. Muserra sen jälkeen voi sekaan. Lisää hienonnettu punasipuli ja persilja. Mausta suolalla ja pippurilla.

Saman tarjoilutilanteen reseptejä

Saman ruokavalion reseptejä


Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 332 kcal
Proteiini 25,1 g
Hiilihydraatti 27,5 g
Rasva 12,9 g
Tyydyttynyt rasva 7,1 g
Ravintokuitu 1,6 g
Suola 0,4 g
Kalsium 31 mg
D-vitamiini 0,3 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 111 kcal
Proteiini 8,4 g
Hiilihydraatti 9,2 g
Rasva 4,3 g
Tyydyttynyt rasva 2,4 g
Ravintokuitu 0,5 g
Suola 0,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
NOTE! The following ingredients are not included in the nutritional content:
  • mustapippuria
  • suolaa
  • tuoretta persiljaa
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search