Ainekset
- 0,800 kg kananmunia
- 1,360 kg sokeria
-
0,900 kg
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 1,040 kg vehnäjauhoja
- 0,024 kg leivinjauhetta
- 0,016 kg ruokasoodaa
- 0,020 kg kanelia
- 1,200 kg pakastettua porkkanasosetta
Kuorrutus
-
0,400 kg
Valio Koskenlaskija® voimakas sulatejuustoaValio Koskenlaskija® sulatejuusto on klassikko, jonka voimakkaan juustoisella maulla on ollut vahva vaikutus jo vuodesta…
-
0,200 kg
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 0,600 kg tomusokeria
- 0,020 kg vanilliinisokeria
Pinnalle
- 0,150 kg mantelirouhetta
Jaa resepti
Ohje
- Vaahdota munat ja sokeri. Sekoita joukkoon sulatettu voi.
- Sekoita joukkoon vehnäjauhot, joihin on sekoitettu leivinjauhe, sooda ja kaneli.
- Sekoita lopuksi joukkoon sulatettu porkkanasose.
- Levitä massa pannupellille, leivinpaperin päälle tasaiseksi kerrokseksi.
- Paista pohja 200 asteisessa uunissa noin 40 minuuttia. Kumoa pohja pois pannusta ja poista leivinpaperi.
- Vaahdota sulatejuusto, voi, tomusokeri ja vanilliinisokeri ilmavaksi kuorrutteeksi.
- Levitä kuorrute jäähtyneen pohjan päälle tasaiseksi kerrokseksi ja ripottele pinnalle mantelirouhetta.
- Leikkaa pohja 5 x 7 cm:n leivoksiksi.
Jaa resepti
Kokeile annoslaskuriamme
Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.
Ravintosisältö annoksessa
Energia
415 kcal
Proteiini
6,1 g
Hiilihydraatti
51,3 g
Rasva
20,2 g
Tyydyttynyt rasva
10,6 g
Ravintokuitu
1,6 g
Suola
1 g
Kalsium
120 mg
D-vitamiini
0,4 µg
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
346 kcal
Proteiini
5,1 g
Hiilihydraatti
42,8 g
Rasva
16,8 g
Tyydyttynyt rasva
8,9 g
Ravintokuitu
1,4 g
Suola
0,8 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa