
Ainekset
Pohja
-
0,400 kg
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 0,400 kg
- 0,400 kg vehnäjauhoja
Täyte
-
0,300 kg
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
-
0,300 kg
Valio Koskenlaskija® voimakas sulatejuustoaValio Koskenlaskija® sulatejuusto on klassikko, jonka voimakkaan juustoisella maulla on ollut vahva vaikutus jo vuodesta…
- 0,200 kg kylmäsavuporoa hienonnettuna
- 0,003 kg katajanmarjaa rouhittuna
- 0,004 kg suolaa
- 0,001 kg valkopippuria
Koristeluun
- 0,100 kg tuoreita puolukoita
- 0,240 kg Valio Leipomo kirkaskuumahyytelöä
Jaa resepti
Ohje
- Valmista pohjat. Sekoita voi, juustoraaste ja jauhot tasaiseksi taikinaksi. Vuoraa taikinalla Ø 6 cm:n bebevuoat
- Paista pohjat kypsiksi 200 asteisessa uunissa. Irroita pohjat vuoista ja jäähdytä
- Valmista täyte: Vaahdota voi ja sulatejuusto ilmavaksi vaahdoksi. Sekoita joukkoon hienonnettu poronliha. Mausta seos katajanmarjalla, suolalla ja pippurilla.
- Täytä juustobebepohjat täytteellä. Koristele puolukoilla ja kasta bebet kuumahyytelöön.
Jaa resepti
Kokeile annoslaskuriamme
Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.
Ravintosisältö annoksessa
Energia
114 kcal
Proteiini
3,3 g
Hiilihydraatti
3,9 g
Rasva
9,5 g
Tyydyttynyt rasva
5,6 g
Ravintokuitu
0,3 g
Suola
0,4 g
Kalsium
71 mg
D-vitamiini
0,1 µg
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
394 kcal
Proteiini
11,5 g
Hiilihydraatti
13,4 g
Rasva
32,8 g
Tyydyttynyt rasva
19,2 g
Ravintokuitu
0,9 g
Suola
1,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa