Ainekset
Murotaikina
-
0,600 kg
Valio Eila® voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 0,450 kg sokeria
- 0,150 kg kananmunia
- 0,010 kg leivinjauhetta
- 0,900 kg vehnäjauhoja
Täyte 1.
- 1,400 kg Valio vanilja-jogurttitäytettä
Täyte 2.
-
1,400 kg
Valio karpalo-puolukkatäytettäValio karpalo-puolukkatäyte on paistonkestävää ja raikkaan punaista. Soveltuu loistavasti myös erilaisten kakkujen ja leivosten täytteeksi…
Kaurastroisseli
-
0,100 kg
Valio Eila® voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 0,100 kg fariinisokeria
- 0,250 kg kaurahiutaleita
Jaa resepti
Ohje
- Vaahdota voi ja sokeri. Lisää munat koko ajan sekoittaen. Lisää lopuksi joukkoon jauhot, joihin on sekoitettu leivinjauhe.
- Sekoita taikinaksi. Anna taikinan tekeytyä kylmiössä seuraavaan päivään.
- Vuoraa murotaikinalla Ø 8 cm:n bebevuoat. Pursota murotaikinan päälle vanilja-jogurttiitäytettä ja sen päälle puolukkatäytettä.
- Valmista kaurastroisseli. Sekoita voin joukkoon fariinisokeri. Sekoita joukkoon kaurahiutaleet.
- Ripottele kauratroisselia tasainen kerros puolukkatäytteen pinnalle.
- Paista murokupit 180 asteisessa uunissa noin 12 minuuttia.
Jaa resepti
Kokeile annoslaskuriamme
Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.
Ravintosisältö annoksessa
Energia
265 kcal
Proteiini
2,8 g
Hiilihydraatti
41 g
Rasva
9,6 g
Tyydyttynyt rasva
5,1 g
Ravintokuitu
1,6 g
Suola
0,3 g
Kalsium
21,4 mg
D-vitamiini
0,1 µg
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
348 kcal
Proteiini
3,7 g
Hiilihydraatti
54 g
Rasva
12,6 g
Tyydyttynyt rasva
6,7 g
Ravintokuitu
2,1 g
Suola
0,4 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa