Ainekset
Taikina
-
0,625 kg
Valio Eila® kaulintavoitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 0,625 kg vehnäjauhoja
- 0,010 kg leivinjauhetta
- 0,250 kg vettä
Täyte
-
1,000 kg
Valio Koskenlaskija® voimakas murennettua laktoosiValio Koskenlaskija® sulatejuusto on klassikko, jonka voimakkaan juustoisella maulla on ollut vahva vaikutus jo vuodesta…
- 1,000 kg pakaste purjoviipaleita
- 0,200 kg pakastesipulikuutioita
- 0,300 kg pekonia
- 0,006 kg rouhittua mustapippuria
Munakerma
- 1,000 kg
- 1,000 kg kananmunaa
- 0,020 kg suolaa
Jaa resepti
Ohje
- Valmista pohjataikina. Sekoita voi, leivinjauhe ja vehnäjauhot murumaiseksi seokseksi. Sekoita joukkoon vesi ja sekoita taikinaksi. Kauli taikina 3x3. Anna taikinan levätä kylmiössä seuraavaan päivään.
- Kauli taikina 3 mm:n vahvuiseksi ja vuoraa sillä Ø 28 cm:n piirakkavuoat.
- Freesaa purjo ja sipulikuutiot kevyesti. Paista pekonit kauniin ruskeiksi.
- Laita piirakkavuokiin sipulit, purjo, Koskenlaskija® muru ja pekoniviipaleet. Ripottele pinnalle mustapippuria.
- Sekoita kerma, munat ja suola. Kaada seos vuokiin täytteiden päälle.
- Paista piirakat 180 asteisessa uunissa noin 40 minuuttia.
Jaa resepti
Kokeile annoslaskuriamme
Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.
Ravintosisältö annoksessa
Energia
3457 kcal
Proteiini
115,1 g
Hiilihydraatti
140,6 g
Rasva
272,4 g
Tyydyttynyt rasva
147 g
Ravintokuitu
14,5 g
Suola
15,7 g
Kalsium
2118,5 mg
D-vitamiini
6,3 µg
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
229 kcal
Proteiini
7,6 g
Hiilihydraatti
9,3 g
Rasva
18,1 g
Tyydyttynyt rasva
9,7 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa