Siirry sisältöön
Rahka-jogurttikota

Rahka-jogurttikota

Rahka-jogurttikota

Ainekset

Wienertaikina

Täyte

Pinnalle

  • 0,156 kg raesokeria

Ohje

  1. Sekoita kylmään veteen perustaikinan muut aineet. Älä vaivaa. Kauli 14-16 asteinen voi taikinaan 2x3. Anna taikinan levätä kylmiössä muovilla peitettynä 15 minuuttia. Kauli taikina 1x3. Anna taikinan levätä kylmiössä noin tunti muovilla peitettynä
  2. Kauli levännyt taikina 4 mm:n vahvuiseksi matoksi. Leikkaa matto 10x10 cm:n paloiksi. Leikkaa paloihin puolikaaren muotoinen viilto.
  3. Voitele palojen reunat kananmunalla ja taita kolmioiksi. Nostata wienerit.
  4. Voitele wienerit kananmunalla ja pursota keskelle rahka-jogurttitäytettä.
  5. Ripottele wienereiden pinnalle raesokeria.
  6. Paista wienerit 220 asteisessa uunissa noin 12 minuuttia.

Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 306 kcal
Proteiini 5,2 g
Hiilihydraatti 30,6 g
Rasva 17,9 g
Tyydyttynyt rasva 10 g
Ravintokuitu 1,1 g
Suola 0,3 g
Kalsium 28,9 mg
D-vitamiini 0,2 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 352 kcal
Proteiini 6 g
Hiilihydraatti 35,2 g
Rasva 20,6 g
Tyydyttynyt rasva 11,5 g
Ravintokuitu 1,2 g
Suola 0,4 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search