Ainekset
Taikina
- 1,000 kg vettä
- 0,100 kg
- 0,025 kg suolaa
- 0,400 kg sokeria
- 0,200 kg hiivaa
- 0,200 kg kananmunia
- 0,015 kg kardemummaa
-
0,400 kg
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 2,600 kg vehnäjauhoja
Täyte
-
2,100 kg
Valio rahka-jogurttitäytettäRunsaasti rahkaa ja jogurttia sisältävä paistonkestävä täyte sopii erinomaisesti pullien ja wienereiden täytteeksi. Täyte toimii…
Pinnalle
- 0,096 kg mantelirouhetta
- 0,096 kg raesokeria
Jaa resepti
Ohje
- Sekoita taikinan aineet ja vaivaa taikinaksi. Anna taikinan levätä 15 minuuttia. Kauli taikina 2,5 mm:n vahvuiseksi matoksi. Leikkaa matto 25 cm:n levyisiksi nauhoiksi
- Levitä rahka-jogurttitäyte nauhoille tasaiseksi kerrokseksi. Rullaa nauhat ja leikkaa 575 g:n pitkoiksi. Leikkaa saksilla kuvit pitkoihin. Nostata pitkot.
- Voitele nousseet pitkot kananmunalla ja ripottele pinnalle mantelirouhetta ja raesokeria. Paista pitkot 190 asteisessa uunissa noin 25 min.
Jaa resepti
Kokeile annoslaskuriamme
Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.
Ravintosisältö annoksessa
Energia
1640 kcal
Proteiini
41,5 g
Hiilihydraatti
265,7 g
Rasva
42,3 g
Tyydyttynyt rasva
20,5 g
Ravintokuitu
9,8 g
Suola
2,8 g
Kalsium
179,4 mg
D-vitamiini
0,5 µg
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
272 kcal
Proteiini
6,9 g
Hiilihydraatti
44,1 g
Rasva
7 g
Tyydyttynyt rasva
3,4 g
Ravintokuitu
1,6 g
Suola
0,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa