Siirry sisältöön
Rahka-jogurttipitko

Rahka-jogurttipitko

Rahka-jogurttipitko

Ainekset

Taikina

  • 1,000 kg vettä
  • 0,100 kg
  • 0,025 kg suolaa
  • 0,400 kg sokeria
  • 0,200 kg hiivaa
  • 0,200 kg kananmunia
  • 0,015 kg kardemummaa
  • 0,400 kg
    Valio voita
    Kun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
    Valio voi 500 g normaalisuolainen
  • 2,600 kg vehnäjauhoja

Täyte

Pinnalle

  • 0,096 kg mantelirouhetta
  • 0,096 kg raesokeria

Ohje

  1. Sekoita taikinan aineet ja vaivaa taikinaksi. Anna taikinan levätä 15 minuuttia. Kauli taikina 2,5 mm:n vahvuiseksi matoksi. Leikkaa matto 25 cm:n levyisiksi nauhoiksi
  2. Levitä rahka-jogurttitäyte nauhoille tasaiseksi kerrokseksi. Rullaa nauhat ja leikkaa 575 g:n pitkoiksi. Leikkaa saksilla kuvit pitkoihin. Nostata pitkot.
  3. Voitele nousseet pitkot kananmunalla ja ripottele pinnalle mantelirouhetta ja raesokeria. Paista pitkot 190 asteisessa uunissa noin 25 min.

Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 1640 kcal
Proteiini 41,5 g
Hiilihydraatti 265,7 g
Rasva 42,3 g
Tyydyttynyt rasva 20,5 g
Ravintokuitu 9,8 g
Suola 2,8 g
Kalsium 179,4 mg
D-vitamiini 0,5 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 272 kcal
Proteiini 6,9 g
Hiilihydraatti 44,1 g
Rasva 7 g
Tyydyttynyt rasva 3,4 g
Ravintokuitu 1,6 g
Suola 0,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Aimon asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani - ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search