
Ainekset
Wienertaikina
- 1,000 kg vettä
- 0,100 kg
- 0,020 kg suolaa
- 0,150 kg sokeria
- 0,100 kg hiivaa
- 0,400 kg kananmunia
-
0,050 kg
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 2,200 kg vehnäjauhoja
-
1,500 kg
Valio Eila® kaulintavoitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
Täyte
-
1,470 kg
Valio rahka-jogurttitäytettäRunsaasti rahkaa ja jogurttia sisältävä paistonkestävä täyte sopii erinomaisesti pullien ja wienereiden täytteeksi. Täyte toimii…
Pinnalle
- 0,098 kg mantelirouhetta
- 0,098 kg raesokeria
Jaa resepti
Ohje
- Sekoita kylmään veteen perustaikinan muut aineet. Älä vaivaa. Kauli 14-16 asteinen voi taikinaan 2x3. Anna taikinan levätä kylmiössä muovilla peitettynä 15 minuuttia. Kauli taikina 1x3. Anna taikinan levätä kylmiössä noin tunti muovilla peitettynä
- Kauli levännyt taikina 3,5 mm:n vahvuiseksi matoksi. Leikkaa matto 12 cm:n levyisiksi nauhoiksi.
- Pursota nauhoille rahka-jogurttitäytteestä raidat. Voitele nauhojen alareuna kananmunalla ja taita taikina täytteen päälle.
- Leikkaa nauhat 6 cm:n levyisiksi paloiksi. Nostata wienerit. Paina kuoppa wienereiden keskelle, voitele kananmunalla ja pursota kuoppiin rahka-jogurttitäytettä.
- Ripottele wienereiden pinnalle mantelirouhetta ja raesokeria.
- Paista wienerit 220 asteisessa uunissa noin 12 minuuttia.
Jaa resepti
Kokeile annoslaskuriamme
Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.
Ravintosisältö annoksessa
Energia
253 kcal
Proteiini
4,5 g
Hiilihydraatti
24,8 g
Rasva
14,9 g
Tyydyttynyt rasva
8,1 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,2 g
Kalsium
25,7 mg
D-vitamiini
0,2 µg
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
346 kcal
Proteiini
6,2 g
Hiilihydraatti
34 g
Rasva
20,4 g
Tyydyttynyt rasva
11,1 g
Ravintokuitu
1,3 g
Suola
0,3 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa