Siirry sisältöön
Rahka-mangowiener

Rahka-mangowiener

Rahka-mangowiener

Ainekset

Wienertaikina

Rahkatäyte

Täyte

Pinnalle

  • 0,104 kg mantelilastuja

Ohje

  1. Sekoita kylmään veteen perustaikinan muut aineet. Älä vaivaa. Kauli 14-16 asteinen voi taikinaan 1x3 ja 1x4. Anna taikinan levätä kylmiössä muovilla peitettynä 15 minuuttia. Kauli taikina 1x3. Anna taikinan levätä kylmiössä noin tunti muovilla peitettynä.
  2. Kauli levännyt taikina 9 mm:n vahvuiseksi matoksi. Leikkaa matto 24 cm:n pituisiksi nauhoiksi. Taita nauhat rinkelin muotoon, leikkauspinta sivulle. Laita palat VOILLA LEIVOTTU kapseleihin. Nostata wienerit.
  3. Valmista rahkatäyte sekoittamalla rahkan joukkoon sokeri, munat, vaniljasokeri ja sulatettu voi. Sekoita lopuksi joukkoon sulatettu voi.
  4. Voitele nousseet wienerit. Pursota rahkatäyte ja mango-appelsiini-limetäyte wienereiden pinnalle. Ripottele pinnalle mantelilastuja. Paista wienerit 220 asteisessa uunissa noin 12 minuuttia.

Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 237 kcal
Proteiini 4,7 g
Hiilihydraatti 26,6 g
Rasva 12,1 g
Tyydyttynyt rasva 6,5 g
Ravintokuitu 1,2 g
Suola 0,4 g
Kalsium 24,6 mg
D-vitamiini 0,2 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 300 kcal
Proteiini 6 g
Hiilihydraatti 33,7 g
Rasva 15,3 g
Tyydyttynyt rasva 8,2 g
Ravintokuitu 1,5 g
Suola 0,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Aimon asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani - ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search