Siirry sisältöön
Rahkakauravuoka

Rahkakauravuoka

Rahkakauravuoka

Ainekset

Taikina

Pinnalle

  • 0,200 kg kaurahiutaleita Fazer Mylly

Ohje

  1. Valmista taikina. Anna taikinan levätä 20 minuuttia
  2. Paloittele levännyt taikina 400 g:n paloiksi. Riivaa palat pyöreiksi. Anna palojen levätä 5 min.
  3. Muotoile palat pitkulaisiksi leiviksi. Pyöräytä palat kaurahiutaleissa (kostuta palat tarvittaessa vedellä) ja aseta voideltuihin vuokiin.
  4. Nostata leivät.
  5. Paista 240 asteisessa uunissa, alenevassa lämmössä, noin 20 min.
  6. Paiston alussa höyrytys.

Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 955 kcal
Proteiini 35,4 g
Hiilihydraatti 163,7 g
Rasva 13,5 g
Tyydyttynyt rasva 4,9 g
Ravintokuitu 13 g
Suola 4,6 g
Kalsium 127,1 mg
D-vitamiini 0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 235 kcal
Proteiini 8,7 g
Hiilihydraatti 40,2 g
Rasva 3,3 g
Tyydyttynyt rasva 1,2 g
Ravintokuitu 3,2 g
Suola 1,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search