Siirry sisältöön
Rahkatorttu

Rahkatorttu

Rahkatorttu

Ainekset

Pohja

Täyte

  • 0,600 kg Valio aprikoositäytettä

Rahkatäyte


Ohje

  1. Sulata vetopohjat. Leikkaa pohjat kahteen osaan
  2. Levitä aprikoositäyte pohjille tasaiseksi kerrokseksi
  3. Valmista rahkatäyte: Sekoita rahkan joukkoon sokeri ja sitruunapasta. Sekoita joukkoon kylmässä vedessä liotetut ja kuumaan veteen liuotetut liivatelehdet. Sekoita lopuksi joukkoon kermavaahto
  4. Levita rahkatäyte pohjille paksu kerros. Jätä alareunaan noin 5 cm tyhjää. Anna pohjien hyytyä kylmiössä noin 10 minuuttia. Rullaa pohjat tortuiksi. Anna hyytyä kylmiössä 2 tuntia. Leikkaa tortut kahteen osaan.

Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 2142 kcal
Proteiini 76,9 g
Hiilihydraatti 263,3 g
Rasva 84,1 g
Tyydyttynyt rasva 44,4 g
Ravintokuitu 5 g
Suola 1,6 g
Kalsium 117,4 mg
D-vitamiini 0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 197 kcal
Proteiini 7,1 g
Hiilihydraatti 24,3 g
Rasva 7,8 g
Tyydyttynyt rasva 4,1 g
Ravintokuitu 0,5 g
Suola 0,2 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Aimon asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani - ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search