Ainekset
Pohja
- 0,860 kg
Täyte
- 0,600 kg Valio aprikoositäytettä
Rahkatäyte
- 1,500 kg
- 0,450 kg sokeria
- 0,015 kg sitruunapastaa
- 0,065 kg liivatelehtiä
- 0,100 kg vettä
- 0,750 kg
Jaa resepti
Ohje
- Sulata vetopohjat. Leikkaa pohjat kahteen osaan
- Levitä aprikoositäyte pohjille tasaiseksi kerrokseksi
- Valmista rahkatäyte: Sekoita rahkan joukkoon sokeri ja sitruunapasta. Sekoita joukkoon kylmässä vedessä liotetut ja kuumaan veteen liuotetut liivatelehdet. Sekoita lopuksi joukkoon kermavaahto
- Levita rahkatäyte pohjille paksu kerros. Jätä alareunaan noin 5 cm tyhjää. Anna pohjien hyytyä kylmiössä noin 10 minuuttia. Rullaa pohjat tortuiksi. Anna hyytyä kylmiössä 2 tuntia. Leikkaa tortut kahteen osaan.
Jaa resepti
Kokeile annoslaskuriamme
Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.
Ravintosisältö annoksessa
Energia
2142 kcal
Proteiini
76,9 g
Hiilihydraatti
263,3 g
Rasva
84,1 g
Tyydyttynyt rasva
44,4 g
Ravintokuitu
5 g
Suola
1,6 g
Kalsium
529,9 mg
D-vitamiini
0 µg
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
197 kcal
Proteiini
7,1 g
Hiilihydraatti
24,3 g
Rasva
7,8 g
Tyydyttynyt rasva
4,1 g
Ravintokuitu
0,5 g
Suola
0,2 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa