Siirry sisältöön
Raparperi-muropaj
Tehnyt Mika Valio Aimo Koekeittiö Tehnyt Mika Valio Aimo Koekeittiöstä

Raparperi-muropaj

Rapeassa raparperipaj:ssa yhdistyy Valion rahka-jogurttitäyte, raparperit ja kauramuropinta. Helppo ja nopea tuote joka kuuluu alkukesän sesonkiin.

Raparperi-muropaj

Ainekset

Pohja

  • 1,600 kg
    Valio Eila® voita
    Kun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
    Valio Eila® voi 200 g laktoositon
  • 0,900 kg fariinisokeria
  • 0,900 kg sokeria
  • 0,800 kg kananmunia
  • 2,200 kg vehnäjauhoja
  • 0,070 kg leivinjauhetta

Täyte

  • 3,900 kg
    Valio rahka-jogurttitäytettä
    Runsaasti rahkaa ja jogurttia sisältävä paistonkestävä täyte sopii erinomaisesti pullien ja wienereiden täytteeksi. Täyte toimii…
    Valio rahka-jogurttitäyte 10 kg laktoositon
  • 4,600 kg raparperipaloja

Stroisseli

  • 0,750 kg
    Valio Eila® voita
    Kun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
    Valio Eila® voi 200 g laktoositon
  • 0,050 kg vaniljasokeria
  • 0,600 kg fariinisokeria
  • 1,000 kg vehnäjauhoja
  • 0,350 kg kaurahiutaleita

Ohje

Pohja

  1. Sekoita voi ja sokerit.
  2. Lisää kananmuna ja sekoita.
  3. Lisää jauhot ja leivinjauhe.
  4. Anna taikinan kovettua seuraavaan päivään kylmässä.
  5. Kauli taikina noin 5mm vahvuiseksi leivinpaperin päälle.
  6. Paina voideltu ø 20 cm:n kakkurengas taikinan päälle. Kerää kantit pois.

Täyttäminen

  1. Pursota rahka-jogurttitäyte taikinan päälle jättäen noin 5mm reunasta vajaaksi.
  2. Asettele raparperipalat vieriviereen täytteen päälle.
  3. Sekoita stroisselin ainekset sekaisin.
  4. Ripottele stroisseli pinnalle.
  5. Paista 180°C:ssa noin 30 minuuttia.
  6. Jäähdytä ja poista kakkurenkaat.

Saman ruokavalion reseptejä


Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 2481 kcal
Proteiini 35,9 g
Hiilihydraatti 330,7 g
Rasva 108,6 g
Tyydyttynyt rasva 60,7 g
Ravintokuitu 10,5 g
Suola 2,3 g
Kalsium 627,2 mg
D-vitamiini 1,6 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 280 kcal
Proteiini 4,1 g
Hiilihydraatti 37,3 g
Rasva 12,3 g
Tyydyttynyt rasva 6,9 g
Ravintokuitu 1,2 g
Suola 0,3 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search