Siirry sisältöön
Red velvet juustokakku
Tehnyt Mika Valio Aimo Koekeittiö Tehnyt Mika Valio Aimo Koekeittiöstä

Red velvet juustokakku

Red velvet maistuu täyteläisen tuorejuuston ja vaniljan makujen yhdistelmältä. Sopii Halloween juhliin, mutta on herkullinen tarjottava ympäri vuoden. Pohjan vegaanisuus antaa mahdollisuuden tehdä helposti myös dieetti version tarpeen mukaan.

Red velvet juustokakku

Ainekset

Pohja

  • 1,000 kg
    Valio Oddlygood® Barista kaurajuomaa
    Valio Oddlygood® Barista kaurajuoma sopii täydellisesti kahvin seuraan. Se vaahtoutuu kauniisti, sekoittuu kaikkiin kahveihin vaaleasta…
    Oddlygood® Barista kaurajuoma 1 l UHT gluteeniton
  • 0,010 kg punaista elintarvikeväriä
  • 0,950 kg vehnäjauhoja
  • 0,755 kg sokeria
  • 0,021 kg ruokasoodaa
  • 0,019 kg leivinjauhetta
  • 0,020 kg kaakaojauhetta
  • 0,020 kg suolaa
  • 0,020 kg vaniljasokeria
  • 0,266 kg rypsiöljyä
  • 0,030 kg väkiviinaetikkaa

Täyte & kuorrute

Koristelu

  • 0,240 kg
    Valio berry curd täytettä
    Ihana punainen ja marjaisa curd-täyte leivontaan, konditoriatuotteisiin ja jälkiruokiin. Muista myös Valion Suonenjoen tehtaalla valmistetut…
    Valio berry curd täyte 10 kg laktoositon
  • 0,300 kg Valio Leipomo kirkaskuumahyytelöä
  • 0,002 kg punaista elintarvikeväriä

Ohje

Taikina

  1. Lämmitä Barista ja sekoita pastaväri sekaan.
  2. Sekoita kuivat aineet sekaisin. Kaada nesteet sekaan ja sekoita sekaisin.
  3. Annostele massa mataliin ø 22 cm:n vuokiin. (6kpl)
  4. Paista 180°C:ssa n. 25 min. Jäähdytä pohja.

Kuorrute

  1. Vaahdota vispikerma.
  2. Lisää vanilja-tuorejuustotäyte ja sekoita tasaiseksi.
  3. Levitä kuorrute kakun pintaan ohuelti.

Kokoaminen

  1. Leikkaa pohja kolmeen osaan.
  2. Täytä ja kuorruta Vanilja-tuorejuustokermalla.

Koristelu

  1. Kuvioi kakun pinta berry curdilla pursottaen.
  2. Lämmitä kirkaskuumahyytelö 70 asteiseksi ja värjää punaiseksi.
  3. Anna jäähtyä alle 40 asteiseksi välillä sekoitellen.
  4. Vala hyytelö pintaan kakkurenkaalla rajaten.
  5. Pursota kakun yläreunaan kranssimainen koristelu ja muruta reunat jauhetuilla red velvet-pohja muruilla.

Saman ruokavalion reseptejä


Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 5172 kcal
Proteiini 52,5 g
Hiilihydraatti 567,6 g
Rasva 296,4 g
Tyydyttynyt rasva 118,3 g
Ravintokuitu 15,7 g
Suola 14,2 g
Kalsium 1503,9 mg
D-vitamiini 3,3 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 270 kcal
Proteiini 2,7 g
Hiilihydraatti 29,6 g
Rasva 15,5 g
Tyydyttynyt rasva 6,2 g
Ravintokuitu 0,8 g
Suola 0,7 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Aimon asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani - ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search