Ainekset
Taikina
- 1,000 kg vettä
- 0,100 kg
- 0,025 kg suolaa
- 0,400 kg sokeria
- 0,200 kg hiivaa
- 0,200 kg kananmunia
- 0,015 kg kardemummaa
-
0,500 kg
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 2,700 kg vehnäjauhoja
Rahkatäyte
- 2,500 kg
- 0,625 kg sokeria
- 0,625 kg kananmunia
-
0,175 kg
Valio vaniljakreemijauhettaIhanan vaniljaisen ja takuulla toimivan täytteen niin paistettaviin kuin sellaisenaan tarjottaviin leivonnaisiin loihdit Valio vaniljaisella…
-
0,300 kg
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
Jaa resepti
Ohje
- Sekoita taikinan aineet ja vaivaa taikinaksi. Anna taikinan levätä 15 minuuttia
- Vuoraa taikinalla Ø 22 cm:n vuoka. Nostata vuoat.
- Valmista rahkatäyte sekoittamalla rahkan joukkoon sokeri, munat kreemijauhe ja sulatettu voi.
- Voitele nousseiden vuokien reunat ja täytä rahkatäytteellä. Tee pullataikinasta ristikko piirakoiden pinnalle. Anna piirakoiden nousta 30 minuuttia.
- Voitele vielä piirakoiden pintaristikko munalla ja paista piirakat 190 asteisessa uunissa noin 25 min.
Jaa resepti
Kokeile annoslaskuriamme
Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.
Ravintosisältö annoksessa
Energia
1970 kcal
Proteiini
62,3 g
Hiilihydraatti
277,4 g
Rasva
64,1 g
Tyydyttynyt rasva
34,6 g
Ravintokuitu
9,2 g
Suola
3,7 g
Kalsium
414,3 mg
D-vitamiini
1,8 µg
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
253 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatti
35,6 g
Rasva
8,2 g
Tyydyttynyt rasva
4,4 g
Ravintokuitu
1,2 g
Suola
0,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa