Siirry sisältöön
Ristikko-rahkapiirakka

Ristikko-rahkapiirakka

Ristikko-rahkapiirakka

Ainekset

Taikina

  • 1,000 kg vettä
  • 0,100 kg
  • 0,025 kg suolaa
  • 0,400 kg sokeria
  • 0,200 kg hiivaa
  • 0,200 kg kananmunia
  • 0,015 kg kardemummaa
  • 0,500 kg
    Valio voita
    Kun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
    Valio voi 500 g normaalisuolainen
  • 2,700 kg vehnäjauhoja

Rahkatäyte


Ohje

  1. Sekoita taikinan aineet ja vaivaa taikinaksi. Anna taikinan levätä 15 minuuttia
  2. Vuoraa taikinalla Ø 22 cm:n vuoka. Nostata vuoat.
  3. Valmista rahkatäyte sekoittamalla rahkan joukkoon sokeri, munat kreemijauhe ja sulatettu voi.
  4. Voitele nousseiden vuokien reunat ja täytä rahkatäytteellä. Tee pullataikinasta ristikko piirakoiden pinnalle. Anna piirakoiden nousta 30 minuuttia.
  5. Voitele vielä piirakoiden pintaristikko munalla ja paista piirakat 190 asteisessa uunissa noin 25 min.

Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 1968 kcal
Proteiini 62,4 g
Hiilihydraatti 277,7 g
Rasva 63,6 g
Tyydyttynyt rasva 34,2 g
Ravintokuitu 9,2 g
Suola 3,8 g
Kalsium 185,2 mg
D-vitamiini 1,8 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 252 kcal
Proteiini 8 g
Hiilihydraatti 35,6 g
Rasva 8,2 g
Tyydyttynyt rasva 4,4 g
Ravintokuitu 1,2 g
Suola 0,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Aimon asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani - ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search