
Saman ruokavalion reseptejä
Ainekset
Pohja
-
0,800 kg
Valio Eila® voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 0,800 kg sokeria
- 0,400 kg kananmunia
-
0,800 kg
Valio Eila® vispikermaaValio laktoositon vispikerma on parhaimmillaan vaahdotettuna leivonnassa, kakkujen koristelussa ja jälkiruoissa. Erityisen hyvin se sopii…
- 0,008 kg kardemummaa
- 0,500 kg mantelirouhetta
- 0,440 kg korppujauhoja
- 0,520 kg vehnäjauhoja
- 0,016 kg ruokasoodaa
Kostutukseen
- 0,500 kg vettä
- 0,100 kg sokeria
- 0,150 kg tummaa rommia
Vadelmasydän
-
0,500 kg
Valio Leipomo vadelmahilloaOikea valinta Runebergin torttuihin ja muihin leipomo- ja konditoriatuotteisiin. Tuo kauniin luontaisen vadelman värin ja…
- 0,013 kg liivatelehtiä
- 0,180 kg vettä
Mousse
-
5,000 kg
Valio Eila® vispikermaaValio laktoositon vispikerma on parhaimmillaan vaahdotettuna leivonnassa, kakkujen koristelussa ja jälkiruoissa. Erityisen hyvin se sopii…
-
1,750 kg
Valio vaniljakreemitäytettäHerkullinen, käyttövalmis Valio vaniljakreemi tuo vaniljaista täyteläisyyttä kaikkeen leivontaan! Se sopii pulliin, piirakoihin ja kakun…
- 0,100 kg liivatelehtiä
- 0,200 kg tummaa rommia
Kuorrutus
- 0,500 kg Valio Leipomo kirkaskuumahyytelöä
- 0,001 kg punaista elintarvikeväriä
Koristeluun
- 0,300 kg valkosuklaata
- 0,200 kg suklaahelmiä
Jaa resepti
Ohje
Pohja
- Vaahdota voi ja sokeri. Lisää joukkoon munat yksitellen koko ajan sekoittaen. Sekoita joukkoon kerma. Sekoita kuivat aineet yhteen ja sekoita massan joukkoon varovasti.
- Annostele massa runebergintorttuvuokiin . Paista pohjat 180° :ssa uunissa n. 16 min.
- Kiehauta vesi ja sokeri. Anna jäähtyä ja sekoita joukkoon rommi.
- Leikkaa pohja kahteen osaan. Kostuta pohjat.
- Laita runebergintorttuvuokiin leivosmuovi ja laita pohjalle kostutettu pohja.
Vadelmasydän
- Sulata liotetut liivatelehdet tilkkaan kiehuvan kuumaa vettä. Yhdistä seos hillon ja lopun veden joukkoon.
- Annostele pieniin puolipyöreisiin muotteihin. Pakasta.
Mousse
- Sulata liotetut liivatelehdet pineneen määrään lämmitettyä vaniljakreemitäytettä. Lisää rommi.
- Vaahdota kerma löysäksi vaahdoksi. Yhdistä vanijakreemi-rommi-liivate seokseen.
Täyttäminen
- Täytä rubergintorttuvuoat täyteen moussea ja paina jäinen vadelmasydän keskelle.
- Tasoita pinta. Pakasta.
- Pursota loppu mousse paperin päälle ruusukkeiksi. Pakasta.
Viimeistely
- Irroita leivokset renkaista ja poista leivosmuovi.
- Kuorruta jäiset ruusukkeet punaiseksi värjätyllä lämmitetyllä hyytelöllä. Nosta leivoksen päälle.
- Koristele valkosuklaa koristeilla ja rapeilla vohvelihelmillä.
Saman ruokavalion reseptejä
Jaa resepti
Kokeile annoslaskuriamme
Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.
Ravintosisältö annoksessa
Energia
393 kcal
Proteiini
4,7 g
Hiilihydraatti
26 g
Rasva
29,3 g
Tyydyttynyt rasva
15,8 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,2 g
Kalsium
54,3 mg
D-vitamiini
0,1 µg
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
328 kcal
Proteiini
3,9 g
Hiilihydraatti
21,6 g
Rasva
24,4 g
Tyydyttynyt rasva
13,1 g
Ravintokuitu
0,8 g
Suola
0,2 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa