Ainekset
-
1,000 kg
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 0,800 kg sokeria
- 0,400 kg kananmunia
- 0,150 kg mantelirouhetta
- 0,400 kg
- 0,010 kg kardemummaa
- 0,050 kg leivinjauhetta
- 1,400 kg vehnäjauhoja
Pinnalle
-
0,835 kg
Valio Leipomo vadelmahilloaOikea valinta Runebergin torttuihin ja muihin leipomo- ja konditoriatuotteisiin. Tuo kauniin luontaisen vadelman värin ja…
- 0,385 kg pomadaa
Jaa resepti
Ohje
- Vaahdota voi ja sokeri. Lisää kananmunat yksitellen koko ajan sekoittaen. Sekoita joukkoon appelsiinikuorihillo. Lisää lopuksi kuivat aineet keskenään sekoitettuna. Sekoita tasaiseksi massaksi
- Kauli massa 3 cm:n vahvuiseksi matoksi. Ota matosta voidelluilla runebergintorttuvuokilla paloja
- Paista tortut 180 asteisessa uunissa noin 15 min
- Poista vuokat ja koristele tortut vadelmahillolla ja valkoisella pomadalla
Jaa resepti
Kokeile annoslaskuriamme
Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.
Ravintosisältö annoksessa
Energia
391 kcal
Proteiini
4,7 g
Hiilihydraatti
54,2 g
Rasva
17 g
Tyydyttynyt rasva
8,9 g
Ravintokuitu
1,8 g
Suola
0,5 g
Kalsium
118,8 mg
D-vitamiini
0,3 µg
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
399 kcal
Proteiini
4,8 g
Hiilihydraatti
55,3 g
Rasva
17,3 g
Tyydyttynyt rasva
9 g
Ravintokuitu
1,8 g
Suola
0,6 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa