Siirry sisältöön
Runebergintorttu (kaulittava)

Runebergintorttu (kaulittava)

Runebergintorttu (kaulittava)

Ainekset

  • 1,000 kg
    Valio voita
    Kun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
    Valio voi 500 g normaalisuolainen
  • 0,800 kg sokeria
  • 0,400 kg kananmunia
  • 0,150 kg mantelirouhetta
  • 0,400 kg
  • 0,010 kg kardemummaa
  • 0,050 kg leivinjauhetta
  • 1,400 kg vehnäjauhoja

Pinnalle

  • 0,835 kg
    Valio Leipomo vadelmahilloa
    Oikea valinta Runebergin torttuihin ja muihin leipomo- ja konditoriatuotteisiin. Tuo kauniin luontaisen vadelman värin ja…
    Valio vadelma leipomohillo 12 kg
  • 0,385 kg pomadaa

Ohje

  1. Vaahdota voi ja sokeri. Lisää kananmunat yksitellen koko ajan sekoittaen. Sekoita joukkoon appelsiinikuorihillo. Lisää lopuksi kuivat aineet keskenään sekoitettuna. Sekoita tasaiseksi massaksi
  2. Kauli massa 3 cm:n vahvuiseksi matoksi. Ota matosta voidelluilla runebergintorttuvuokilla paloja
  3. Paista tortut 180 asteisessa uunissa noin 15 min
  4. Poista vuokat ja koristele tortut vadelmahillolla ja valkoisella pomadalla

Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 391 kcal
Proteiini 4,7 g
Hiilihydraatti 54,2 g
Rasva 17 g
Tyydyttynyt rasva 8,9 g
Ravintokuitu 1,8 g
Suola 0,5 g
Kalsium 118,8 mg
D-vitamiini 0,3 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 399 kcal
Proteiini 4,8 g
Hiilihydraatti 55,3 g
Rasva 17,3 g
Tyydyttynyt rasva 9 g
Ravintokuitu 1,8 g
Suola 0,6 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search