Siirry sisältöön
Runeberginwiener

Runeberginwiener

Runeberginwiener

Ainekset

Wienertaikina

Manteliremonssi

  • 0,300 kg
    Valio Eila® voita
    Kun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
    Valio Eila® voi 200 g laktoositon
  • 0,300 kg sokeria
  • 0,060 kg
    Valio vaniljakreemijauhetta
    Ihanan vaniljaisen ja takuulla toimivan täytteen niin paistettaviin kuin sellaisenaan tarjottaviin leivonnaisiin loihdit Valio vaniljakreemijauheella.…
    Valio vaniljakreemijauhe 20 kg
  • 0,190 kg vettä
  • 0,150 kg mantelirouhetta
  • 0,100 kg
    Valio vaniljakreemijauhetta
    Ihanan vaniljaisen ja takuulla toimivan täytteen niin paistettaviin kuin sellaisenaan tarjottaviin leivonnaisiin loihdit Valio vaniljakreemijauheella.…
    Valio vaniljakreemijauhe 20 kg

Täyte

Koristeluun

  • 1,000 kg pomadaa

Ohje

  1. Liuota kylmään veteen perustaikinan muut aineet, paitsi jauhot ja voi. Sekoita joukkoon kylmät jauhot ja pehmeä voi. Älä vaivaa.
  2. Kauli 14-16 asteinen voi taikinaan 2x3. Anna taikinan levätä kylmiössä muovilla peitettynä 15 minuuttia
  3. Kauli taikina 1x3. Anna taikinan levätä kylmiössä noin tunti muovilla peitettynä.
  4. Valmista manteliremonssi. Sekoita voin joukkoon sokeri ja vaniljakreemijauheesta ja vedestä tehty vaniljakreemi. Sekoita lopuksi joukkoon mantelirouhe ja vaniljakreemijauhe.
  5. Kauli taikina 3,5 mm:n vahvuiseksi levyksi. Leikkaa levy 25 cm:n levyisiksi nauhoiksi.
  6. Levitä manteliremonssi taikinalevylle tasaiseksi kerrokseksi. Rullaa levy. Leikkaa rullasta 64 g:n paloiksi. Aseta palat pellille, häntä alle.
  7. Nostata wienerit. Voitele nousseet wienerit kananmunalla. Pursota pinnalle vadelmamarmeladia.
  8. Paista wienerit 220 °C:ssa uunissa noin 12 min.
  9. Koristele jäähtyneet wienerit pomadalla.

Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 316 kcal
Proteiini 3,9 g
Hiilihydraatti 37,9 g
Rasva 16,3 g
Tyydyttynyt rasva 8,9 g
Ravintokuitu 1,3 g
Suola 0,3 g
Kalsium 24,6 mg
D-vitamiini 0,2 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 372 kcal
Proteiini 4,6 g
Hiilihydraatti 44,5 g
Rasva 19,2 g
Tyydyttynyt rasva 10,4 g
Ravintokuitu 1,5 g
Suola 0,4 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Aimon asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani - ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search