Ainekset
Pullataikina
- 1,000 kg vettä
-
0,075 kg
Valio Eila® Laktoositon maitojauhettaValio Eila® PRO laktoositon rasvaton maitojauhe on valmistettu tuoreesta suomalaisesta maidosta Valion patentoimalla valmistusmenetelmällä. Se…
- 0,025 kg suolaa
- 0,400 kg sokeria
- 0,200 kg hiivaa
- 0,200 kg kananmunia
- 0,015 kg kardemummaa
-
0,500 kg
Valio Eila® voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 2,700 kg vehnäjauhoja
Täyte
- 0,884 kg Valio vaniljakreemitäytettä
- 1,360 kg omenaa viipaleina
Kanelisokeri
- 0,090 kg sokeria
- 0,012 kg jauhettua kanelia
Jaa resepti
Ohje
- Sekoita taikina aineet ja vaivaa taikinaksi. Anna taikinan levätä 15 min.
- Kauli pullataikina 2,5 mm:n vahvuiseksi matoksi. Leikkaa matto 6 x 25 cm:n paloiksi.
- Pursota palojen keskelle pituussuuntaan vaniljakreemiraita. Lado omenaviipaleet palojen yläreunaan riviin. Taita taikina omenoiden päälle siten, että omenaviipaleet jäävät näkyviin.
- Kierrä palat rullalle ja aseta kapseleihin siten, että omenat jäävät yläpuolelle ruusuksi.
- Nostata pullat. Voitele nousseet pullat kananmunalla ja ripottele pinnalle kanelisokeria.
- Paista pullat 210°C:ssa uunissa noin 12 min.
Jaa resepti
Kokeile annoslaskuriamme
Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.
Ravintosisältö annoksessa
Energia
274 kcal
Proteiini
6,1 g
Hiilihydraatti
43,9 g
Rasva
7,5 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,5 g
Kalsium
28,7 mg
D-vitamiini
0,1 µg
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
251 kcal
Proteiini
5,6 g
Hiilihydraatti
40,3 g
Rasva
6,8 g
Tyydyttynyt rasva
3,7 g
Ravintokuitu
1,8 g
Suola
0,4 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa