Ainekset
Pohja
-
0,400 kg
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 0,400 kg
- 0,400 kg vehnäjauhoja
Täyte
-
0,350 kg
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
-
0,350 kg
Valio Eila® salaattijuustokuutioita laktoositonValio salaattijuustot ovat kotimainen ja raikas vaihtoehto salaattiin ja ruoanlaittoon. Salaattijuustoa käytetään fetan tapaan, sen…
- 0,090 kg pakastesipulikuutioita
- 0,002 kg mustapippuria
Koristeluun
- 0,160 kg oliiviviipaleita
- 0,240 kg Valio Leipomo kirkaskuumahyytelöä
Jaa resepti
Ohje
- Valmista pohjat. Sekoita voi, juustoraaste ja jauhot tasaiseksi taikinaksi. Vuoraa taikinalla Ø 6 cm:n bebevuoat. Paista pohjat kypsiksi 200 asteisessa uunissa. Irroita pohjat vuoista ja jäähdytä
- Valmista täyte: Vaahdota voi ja salaattijuusto ilmavaksi vaahdoksi. Sekoita joukkoon sipuli. Mausta täyte mustapippurilla.
- Täytä juustobebepohjat täytteellä ja koristele oliiveilla. Kasta bebet sileeseen.
Jaa resepti
Kokeile annoslaskuriamme
Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.
Ravintosisältö annoksessa
Energia
115 kcal
Proteiini
2,6 g
Hiilihydraatti
3,9 g
Rasva
9,9 g
Tyydyttynyt rasva
5,6 g
Ravintokuitu
0,3 g
Suola
0,4 g
Kalsium
54,2 mg
D-vitamiini
0,1 µg
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
397 kcal
Proteiini
8,9 g
Hiilihydraatti
13,5 g
Rasva
34,3 g
Tyydyttynyt rasva
19,3 g
Ravintokuitu
1,2 g
Suola
1,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa