Ainekset
Perustaikina
- 1,000 kg vettä
- 0,100 kg
- 0,030 kg suolaa
- 0,050 kg sokeria
- 0,100 kg hiivaa
- 0,200 kg kananmunia
-
0,030 kg
Valio Eila® kaulintavoitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 1,900 kg vehnäjauhoja
Kaulintaan
-
0,600 kg
Valio Eila® kaulintavoitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
Täyte
-
1,000 kg
Valio Eila® salaattijuustokuutioita laktoositonValio salaattijuustot ovat kotimainen ja raikas vaihtoehto salaattiin ja ruoanlaittoon. Salaattijuustoa käytetään fetan tapaan, sen…
- 0,600 kg
- 0,300 kg pakastesipulikuutioita
- 0,200 kg mustia oliiveja pilkottuna
- 0,007 kg mustapippuria
Pinnalle
- 0,240 kg
Jaa resepti
Ohje
- Sekoita kylmään veteen perustaikinan muut aineet.
- Kauli 14-16 asteinen voi taikinaan 1x3 ja 1x4. Anna taikinan levätä kylmiössä 15 minuuttia.
- Kauli taikina 1x3. Anna taikinan levätä kylmiössä 1 tunti.
- Kauli taikina 2,5 mm:n vahvuiseksi matoksi. Leikkaa matto 25 cm:n levyisiksi nauhoiksi.
- Valmista täyte sekoittamalla täytteen aineet tasaiseksi täytteeksi.
- Levitä täyte nauhoille tasaiseksi kerrokseksi. Rullaa nauhat. Leikkaa paloiksi ja aseta pellille "häntä" alle.
- Nostata, voitele kananmunalla ja ripottele pinnalle juustoraastetta. Paista 210 asteisessa uunissa noin 15 minuuttia.
Jaa resepti
Kokeile annoslaskuriamme
Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.
Ravintosisältö annoksessa
Energia
229 kcal
Proteiini
8,7 g
Hiilihydraatti
19,3 g
Rasva
12,7 g
Tyydyttynyt rasva
6,9 g
Ravintokuitu
1,2 g
Suola
1 g
Kalsium
167,7 mg
D-vitamiini
0,1 µg
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
290 kcal
Proteiini
11 g
Hiilihydraatti
24,5 g
Rasva
16 g
Tyydyttynyt rasva
8,8 g
Ravintokuitu
1,5 g
Suola
1,3 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa