Ainekset
Tuulihattupohja
- 1,000 kg vettä
-
0,150 kg
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 0,700 kg vehnäjauhoja
- 1,000 kg kananmunia
Pinnalle
- 0,005 kg unikonsiemeniä
Fetatäyte
-
0,800 kg
Valio Eila® salaattijuustokuutioita laktoositonValio salaattijuustot ovat kotimainen ja raikas vaihtoehto salaattiin ja ruoanlaittoon. Salaattijuustoa käytetään fetan tapaan, sen…
-
0,800 kg
Valio Viola® maustamatonta tuorejuustoaValio Viola® maustamaton on raikas ja täyteläinen tuorejuusto, joka sopii arkeen ja juhlaan, ruuanlaittoon sekä…
- 0,100 kg pakastesipulikuutioita
- 0,004 kg rouhittua mustapippuria
Jaa resepti
Ohje
- Keitä vesi ja voi. Sekoita joukkoon jauhot ja jatka sekoittamista kunnes massa on tasaista ja irtoaa kattilan reunoista. Siirrä massa vispauskoneeseen ja anna jäähtyä hieman. Lisää joukkoon kananmunat yksitellen koko ajan voimakkaasti sekoittaen. Vispaa kunnes massa on tasaista ja kiiltävää.
- Pursota massasta pieniä palloja. Ripottele pinnalle unikonsiemeniä.
- Paista pohjat 220 asteisessa uunissa noin 20 minuuttia . Pidä höyrypelti kiinni koko paistamisen ajan
- Valmista salaattijuustotäyte. Sekoita tuorejuuston joukkoon täytteen muut aineet. Täytä jäähtyneet tuulihattupohjat em. täytteellä.
Jaa resepti
Kokeile annoslaskuriamme
Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.
Ravintosisältö annoksessa
Energia
8739 kcal
Proteiini
366,1 g
Hiilihydraatti
568,5 g
Rasva
534,8 g
Tyydyttynyt rasva
281,3 g
Ravintokuitu
28,3 g
Suola
36,5 g
Kalsium
3275,2 mg
D-vitamiini
20,5 µg
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
192 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatti
12,5 g
Rasva
11,7 g
Tyydyttynyt rasva
6,2 g
Ravintokuitu
0,6 g
Suola
0,8 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa