Ainekset
Pohja
- 0,420 kg sekaleipää
Kostutukseen
- 0,900 kg kalalientä
Täyte
-
0,750 kg
Valio Viola® maustamatonta tuorejuustoaValio Viola® maustamaton on raikas ja täyteläinen tuorejuusto, joka sopii arkeen ja juhlaan, ruuanlaittoon sekä…
- 0,500 kg lämminsavulohta
- 0,001 kg mustapippuria
- 0,020 kg sitruunamehua
Pinnalle
-
0,250 kg
Valio Viola® maustamatonta tuorejuustoaValio Viola® maustamaton on raikas ja täyteläinen tuorejuusto, joka sopii arkeen ja juhlaan, ruuanlaittoon sekä…
- 0,250 kg
Koristeluun
-
0,300 kg
Valio kylmäsavu kirjolohifileetäSuomalaisesta, kasvatetusta kirjolohesta kylmäsavustettu ja viipaloitu kalafilee, joka soveltuu niin alkupalaksi kuin pääruoan kruunuksi. Ohuet…
Jaa resepti
Ohje
- Leikkaa leivästä 3 kpl 18 cm x 35 cm kokoista 1 cm:n vahvuista leipäpohjaa.
- Kostuta pohjat kalaliemellä.
- Valmista täyte. Sekoita tuorejuuston joukkoon ruodoton lämminsavulohi, sitruunamehu ja mustapippuri. Täytä voileipäkakku (kaksi täyteväliä) täytteellä. Anna pohjien vetäytyä kylmiössä seuraavaan päivään.
- Leikkaa pohjat 6 cm:n levyisiksi nauhoiksi. Sekoita tuorejuusto ja kerma keskenään ja vaahdota ilmavaksi kuorrutteeksi.. Kuorruta voileipäkakut ja koristele.
Jaa resepti
Kokeile annoslaskuriamme
Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.
Ravintosisältö annoksessa
Energia
2048 kcal
Proteiini
86,6 g
Hiilihydraatti
83,2 g
Rasva
145,7 g
Tyydyttynyt rasva
72,7 g
Ravintokuitu
9,9 g
Suola
9 g
Kalsium
340 mg
D-vitamiini
16,2 µg
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
181 kcal
Proteiini
7,7 g
Hiilihydraatti
7,4 g
Rasva
12,9 g
Tyydyttynyt rasva
6,4 g
Ravintokuitu
0,9 g
Suola
0,8 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa