Ainekset
Wienertaikina
- 1,000 kg vettä
- 0,100 kg
- 0,020 kg suolaa
- 0,150 kg sokeria
- 0,100 kg hiivaa
- 0,400 kg kananmunia
-
0,050 kg
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 2,200 kg vehnäjauhoja
-
1,500 kg
Valio Eila® kaulintavoitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
Täyte
-
0,240 kg
Valio vaniljakreemijauhettaIhanan vaniljaisen ja takuulla toimivan täytteen niin paistettaviin kuin sellaisenaan tarjottaviin leivonnaisiin loihdit Valio vaniljaisella…
- 0,740 kg vettä
- 1,568 kg Valio runsashedelmäistä omenapalatäytettä
Pinnalle
- 0,490 kg Valio Leipomo kirkaskuumahyytelöä
Jaa resepti
Ohje
- Sekoita kylmään veteen perustaikinan muut aineet. Älä vaivaa. Kauli 14-16 asteinen voi taikinaan 2x3. Anna taikinan levätä kylmiössä muovilla peitettynä 15 minuuttia. Kauli taikina 1x3. Anna taikinan levätä kylmiössä noin tunti muovilla peitettynä.
- Kauli taikina 4 mm:n vahvuiseksi matoksi. Leikkaa matto 9x9cm:n paloiksi. Taita kulmat keskelle tanskalaisiksi wienereiksi. Laita wienerit VOILLA-LEIVOTTU-kapseleihin. Nostata wienerit.
- Voitele kananmunalla ja pursota keskelle vaniljakreemiä.
- Paista wienerit 220 asteisessa uunissa noin 13 minuuttia. Pursota wienereiden pinnalle omenapalatäytettä. Ruiskuta pinnalle kuumahyytelöä
Jaa resepti
Kokeile annoslaskuriamme
Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.
Ravintosisältö annoksessa
Energia
226 kcal
Proteiini
3,6 g
Hiilihydraatti
20,9 g
Rasva
14 g
Tyydyttynyt rasva
7,9 g
Ravintokuitu
0,9 g
Suola
0,3 g
Kalsium
23,2 mg
D-vitamiini
0,2 µg
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
259 kcal
Proteiini
4,2 g
Hiilihydraatti
24,1 g
Rasva
16,1 g
Tyydyttynyt rasva
9,1 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,3 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa