Ainekset
Perustaikina
- 1,000 kg vettä
- 0,100 kg
- 0,030 kg suolaa
- 0,050 kg sokeria
- 0,100 kg hiivaa
- 0,200 kg kananmunia
-
0,030 kg
Valio Eila® kaulintavoitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 1,900 kg vehnäjauhoja
Kaulintaan
-
0,600 kg
Valio Eila® kaulintavoitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
Täyte
-
0,400 kg
Valio Viola® maustamatonta tuorejuustoaValio Viola® maustamaton on raikas ja täyteläinen tuorejuusto, joka sopii arkeen ja juhlaan, ruuanlaittoon sekä…
- 0,600 kg jauhelihaa ruskistettuna
- 0,040 kg tomaattisalsaa
- 0,240 kg pakaste paprikakuutioita
- 0,200 kg
- 0,040 kg valkosipulia hienonnettuna
- 0,080 kg jalapenoa
- 0,016 kg suolaa
Jaa resepti
Ohje
- Sekoita kylmään veteen perustaikinan muut aineet. Kauli 14-16 asteinen voi taikinaan 1x3 ja 1x4.
- Anna taikinan levätä kylmiössä 15 minuuttia.
- Kauli taikina 1x3. Anna taikinan levätä kylmiössä 1 tunti.
- Kauli taikina 2,5 mm:n vahvuiseksi matoksi. Leikkaa matto 25 cm:n levyisiksi nauhoiksi.
- Valmista täyte sekoittamalla täytteen ruskistetun jauhelihan joukkoon täytteen muut aineet. Levitä täyte nauhoille tasaiseksi kerrokseksi. Rullaa nauhat. Leikkaa paloiksi ja aseta pellille "häntä" alle.
- Nostata, voitele kananmunalla ja ripottele pinnalle halutessasi juustoraastetta.
- Paista 210 asteisessa uunissa noin 15 minuuttia.
Jaa resepti
Kokeile annoslaskuriamme
Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.
Ravintosisältö annoksessa
Energia
202 kcal
Proteiini
6,1 g
Hiilihydraatti
19,3 g
Rasva
10,8 g
Tyydyttynyt rasva
5,8 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,7 g
Kalsium
49,2 mg
D-vitamiini
0,1 µg
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
288 kcal
Proteiini
8,7 g
Hiilihydraatti
27,6 g
Rasva
15,4 g
Tyydyttynyt rasva
8,2 g
Ravintokuitu
1,5 g
Suola
1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa