Saman ruokavalion reseptejä
Ainekset
Croissanttaikina
- 1,000 kg vettä
-
0,075 kg
Valio Eila® Laktoositon maitojauhettaValio Eila® PRO laktoositon rasvaton maitojauhe on valmistettu tuoreesta suomalaisesta maidosta Valion patentoimalla valmistusmenetelmällä. Se…
- 0,200 kg kananmunia
- 0,040 kg suolaa
- 0,150 kg sokeria
- 0,150 kg hiivaa
-
0,100 kg
Valio Eila® voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 1,900 kg vehnäjauhoja
-
1,200 kg
Valio Eila® kaulintavoitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
Täyte
- 0,700 kg Valio toffeetäytettä
- 0,300 kg pekaanipähkinöitä
Jaa resepti
Ohje
- Sekoita kylmään veteen perustaikinan muut aineet. Älä vaivaa. Kauli 8-10 asteinen voi taikinaan 2x3 .
- Anna taikinan levätä kylmiössä muovilla peitettynä 15 minuuttia. Kauli taikina 1x3.
- Anna taikinan levätä kylmiössä noin tunti muovilla peitettynä
- Kauli taikina 3 mm:n vahvuiseksi matoksi ja leikkaa 50 cm leveäksi matoksi.
- Leivitä puoleenväliin taikinamattoa toffeetäytettä ja ripottele pähkinät.
- Käännä toinen puoli taikinaa täytteen päälle. Leikkaa 2,5cm leveiksi nauhoiksi.
- Pyöritä kaistaleet kierteelle ja laita pellille tai patonkipellille paperin päälle.
- Nostata alle 33°C:ssa.
- Paista 210°C:een uunissa n. 20 min. Paiston alussa höyrytys.
Saman ruokavalion reseptejä
Jaa resepti
Kokeile annoslaskuriamme
Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.
Ravintosisältö annoksessa
Energia
495 kcal
Proteiini
8,8 g
Hiilihydraatti
40,2 g
Rasva
33 g
Tyydyttynyt rasva
16,2 g
Ravintokuitu
2,4 g
Suola
1 g
Kalsium
58,2 mg
D-vitamiini
0,3 µg
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
342 kcal
Proteiini
6,1 g
Hiilihydraatti
27,7 g
Rasva
22,7 g
Tyydyttynyt rasva
11,2 g
Ravintokuitu
1,7 g
Suola
0,7 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa