Ainekset
Perustaikina
- 1,000 kg vettä
- 0,100 kg
- 0,030 kg suolaa
- 0,050 kg sokeria
- 0,100 kg hiivaa
- 0,200 kg kananmunia
-
0,030 kg
Valio Eila® kaulintavoitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 1,900 kg vehnäjauhoja
Kaulintaan
-
0,600 kg
Valio Eila® kaulintavoitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
Täyte
- 0,240 kg tomaattipyreetä
- 0,400 kg aurinkokuivattuja tomaatteja öljyssä keitettynä
-
0,800 kg
Valio Viola® maustamatonta tuorejuustoaValio Viola® maustamaton on raikas ja täyteläinen tuorejuusto, joka sopii arkeen ja juhlaan, ruuanlaittoon sekä…
- 0,200 kg pakastesipulikuutioita
- 0,400 kg
- 0,024 kg oreganoa
- 0,008 kg mustapippuria
- 0,016 kg suolaa
Jaa resepti
Ohje
- Sekoita kylmään veteen perustaikinan muut aineet. Kauli 14-16 asteinen voi taikinaan 1x3 ja 1x4. Anna taikinan levätä kylmiössä 15 minuuttia. Kauli taikina 1x3. Anna taikinan levätä kylmiössä 1 tunti. Kauli taikina 2,5 mm:n vahvuiseksi matoksi. Leikkaa matto 25 cm:n levyisiksi nauhoiksi. Valmista täyte sekoittamalla täytteen aineet yhteen. Levitä täyte nauhoille tasaiseksi kerrokseksi. Rullaa nauhat. Leikkaa paloiksi ja aseta pellille "häntä" alle. Nostata, voitele kananmunalla ja ripottele pinnalle halutessasi juustoraastetta. Paista 210 asteisessa uunissa noin 15 minuuttia
Jaa resepti
Kokeile annoslaskuriamme
Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.
Ravintosisältö annoksessa
Energia
219 kcal
Proteiini
6,2 g
Hiilihydraatti
20,6 g
Rasva
11,9 g
Tyydyttynyt rasva
6,4 g
Ravintokuitu
1,5 g
Suola
0,8 g
Kalsium
80,7 mg
D-vitamiini
0,1 µg
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
288 kcal
Proteiini
8,2 g
Hiilihydraatti
27,2 g
Rasva
15,6 g
Tyydyttynyt rasva
8,4 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa