Ainekset
Pohja
-
0,275 kg
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 0,150 kg sokeria
- 0,080 kg kananmunia
- 0,002 kg leivinjauhetta
- 0,400 kg vehnäjauhoja
Täyte
- 0,390 kg Valio vadelmatäyte runsasta
Jogurtti-juustotäyte
-
0,360 kg
Valio Viola® maustamatonta tuorejuustoaValio Viola® maustamaton on raikas ja täyteläinen tuorejuusto, joka sopii arkeen ja juhlaan, ruuanlaittoon sekä…
-
0,360 kg
Valio A+™ maustamatonta jogurttiaSuosittu Valio A+™ luonnonjogurtti on pehmeää ja ihanan täyteläistä jogurttia monipuoliseen käyttöön. Valio A+™ luonnonjogurtti…
- 0,180 kg sokeria
- 0,300 kg kananmunia
- 0,024 kg sitruunapastaa
- 0,012 kg vanilliinisokeria
- 0,075 kg perunajauhoja
Jaa resepti
Ohje
- Vaahdota voi ja sokeri. Lisää munat yksitellen koko ajan sekoittaen. Sekoita lopuksi joukkoon leivinjauhe ja vehnäjauhot. Anna massan levätä seuraavaan päivään.
- Vuoraa taikinalla Ø 7 cm:n Al-foliovuoat tiiviisti
- Pursota vadelmatäytettä leivosvuokiin.
- Valmista jogurtti-juustotäyte: Sekoita tuorejuuston joukkoon täytteen muut aineet tasaiseksi massaksi.. Kaada täyte leivosvuokiin
- Paista leivokset 170 asteisessa uunissa noin 17 minuuttia..
- Koristele jäähtyneet leivokset kauden marjoilla.
Jaa resepti
Kokeile annoslaskuriamme
Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.
Ravintosisältö annoksessa
Energia
225 kcal
Proteiini
4,3 g
Hiilihydraatti
24,3 g
Rasva
11,9 g
Tyydyttynyt rasva
6,5 g
Ravintokuitu
0,5 g
Suola
0,3 g
Kalsium
33,7 mg
D-vitamiini
0,4 µg
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
261 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatti
28,3 g
Rasva
13,8 g
Tyydyttynyt rasva
7,6 g
Ravintokuitu
0,6 g
Suola
0,4 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa