Ainekset
Taikina
- 1,000 kg vettä
- 0,100 kg
- 0,025 kg suolaa
- 0,400 kg sokeria
- 0,150 kg hiivaa
- 0,200 kg kananmunia
- 0,010 kg kardemummaa
-
0,450 kg
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 2,600 kg vehnäjauhoja
Täyte
-
0,400 kg
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 0,400 kg sokeria
-
0,125 kg
Valio vaniljakreemijauhettaIhanan vaniljaisen ja takuulla toimivan täytteen niin paistettaviin kuin sellaisenaan tarjottaviin leivonnaisiin loihdit Valio vaniljaisella…
- 0,375 kg vettä
-
0,200 kg
Valio vaniljakreemijauhettaIhanan vaniljaisen ja takuulla toimivan täytteen niin paistettaviin kuin sellaisenaan tarjottaviin leivonnaisiin loihdit Valio vaniljaisella…
Pinnalle
- 0,600 kg pomadaa
Jaa resepti
Ohje
- Valmista pullataikina. Anna taikinan levätä 15 minuuttia.
- Valmista täyte: Sekoita pehmeän voin joukkoon sokeri ja vedestä ja vaniljakreemijauheesta valmistettu vaniljakreemi. Sekoita lopuksi joukkoon vaniljakreemijauhe
- Kauli taikina 3 mm:n vahvuiseksi matoksi. Leikka matto 20 cm:n levyisiksi nauhoiksi. Levitä täyte nauhojen pinnalle. Rullaa nauhat ja leikkaa 60 g:n painoisiksi paloiksi. Aseta palat pantoihin leikkauspinta ylöspäin 6 kpl/panta..
- Nostata ja voitele.
- Paista 190 asteisessa uunissa noin 20 minuuttia
- Pomadoi pinta.
Jaa resepti
Kokeile annoslaskuriamme
Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.
Ravintosisältö annoksessa
Energia
1173 kcal
Proteiini
19,3 g
Hiilihydraatti
183,5 g
Rasva
38,4 g
Tyydyttynyt rasva
21,8 g
Ravintokuitu
5,3 g
Suola
2,2 g
Kalsium
94,8 mg
D-vitamiini
0,5 µg
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
334 kcal
Proteiini
5,5 g
Hiilihydraatti
52,3 g
Rasva
10,9 g
Tyydyttynyt rasva
6,2 g
Ravintokuitu
1,5 g
Suola
0,6 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa