Siirry sisältöön

Ainekset

Perustaikina

  • 1,000 kg vettä
  • 0,100 kg
  • 0,030 kg suolaa
  • 0,250 kg sokeria
  • 0,120 kg hiivaa
  • 0,100 kg kananmunia
  • 0,300 kg
    Valio voita
    Kun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
    Valio voi 500 g normaalisuolainen
  • 2,000 kg vehnäjauhoja

Kuoritaikina

  • 0,600 kg
    Valio voita
    Kun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
    Valio voi 500 g normaalisuolainen
  • 0,300 kg vehnäjauhoja
  • 0,015 kg suolaa

Ohje

  1. Valmista perustaikina vaivaamalla taikinan aineet yhteen. Ota perustaikinaa 1200 g ja sekoita sen joukkoon voi, jauhot ja suola
  2. Anna levätä kylmiössä. Jaa perustaikina ja kuoritaikina kahteen osaan. Kauli kummatkin taikinat prässin kokoisiksi
  3. Aseta taikinat päällekkäin ja prässää paloiksi. Riivaa palat pyöreiksi siten, että kuoritaikina muodostaa perustaikinan ympärille kuoren
  4. Nostata pullat. Voitele pullat kananmunalla ja anna pinnan kuivahtaa
  5. Paista pullat 200 asteisessa uunissa noin 13 minuuttia

Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 275 kcal
Proteiini 5,6 g
Hiilihydraatti 33,6 g
Rasva 12,8 g
Tyydyttynyt rasva 7,2 g
Ravintokuitu 1,5 g
Suola 1 g
Kalsium 30 mg
D-vitamiini 0,1 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 343 kcal
Proteiini 7 g
Hiilihydraatti 42 g
Rasva 15,9 g
Tyydyttynyt rasva 9 g
Ravintokuitu 1,9 g
Suola 1,2 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Aimon asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani - ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search