Ainekset
Esitaikina
- 0,500 kg vettä
- 0,050 kg hiivaa
- 0,500 kg vehnäjauhoja
Taikina
- 1,050 kg esitaikinaa
- 0,500 kg vettä
-
0,075 kg
Valio Eila® Laktoositon maitojauhettaValio Eila® PRO laktoositon rasvaton maitojauhe on valmistettu tuoreesta suomalaisesta maidosta Valion patentoimalla valmistusmenetelmällä. Se…
- 0,030 kg suolaa
- 0,400 kg sokeria
- 0,200 kg hiivaa
- 0,200 kg kananmunia
- 0,015 kg kardemummaa
-
0,500 kg
Valio Eila® voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 2,600 kg vehnäjauhoja
Täyte
- 0,600 kg Valio kuningatartäytettä
Koristeluun
- 0,150 kg raesokeria
Jaa resepti
Ohje
- Sekoita vehnäesitaikinan aineet veteen. Anna esitaikinan käydä yli yön kylmiössä. Vaivaa taikinan aineet esitaikinan joukkoon.
- Kauli levännyt taikina 4 mm:n vahvuiseksi matoksi. Leikkaa matto 25 cm:n levyisiksi nauhoiksi.
- Levitä nauhoille tasainen kerros kuningatartäytettä. Rullaa nauhat.
- Leikkaa rullista 70 g:n paloja. Leikkaa paloihin viilto pohjaan asti. Jätä 1/3 leikkaamatta.
- Aseta palat pelleille ja aukaise palat sydämen muotoon. Nostata pullat.
- Voitele pullat kananmunalla. Ripottele pinnalle raesokeria. Paista pullat 210 asteisessa uunissa noin 10 minuuttia.
Jaa resepti
Kokeile annoslaskuriamme
Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.
Ravintosisältö annoksessa
Energia
200 kcal
Proteiini
5,1 g
Hiilihydraatti
32,1 g
Rasva
5,2 g
Tyydyttynyt rasva
2,7 g
Ravintokuitu
1,4 g
Suola
0,4 g
Kalsium
20,5 mg
D-vitamiini
0,1 µg
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
246 kcal
Proteiini
6,2 g
Hiilihydraatti
39,7 g
Rasva
6,4 g
Tyydyttynyt rasva
3,4 g
Ravintokuitu
1,7 g
Suola
0,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa