Siirry sisältöön

Joulun ideat ammattilaisille

Tänä vuonna joulu on uudenlainen maistuva, teemallinen ja tunnelmallinen kokonaisuus. Kaikki on suunniteltu valmiiksi. Valitse teema, poimi ideat, tilaa tuotteet ja tarjoa asiakkaillesi elämysten joulu.

Hygge


Hygge joulu on kutsuva, pehmeä ja rento. Ruokalistalla on raikkaita skandinaavisia makuja, erityisesti kalaa, äyriäisiä ja kasviksia. Värimaailma on seesteinen ja somisteet sekä koristelu luonnollista.Brasserie


Ranskalainen Brasserie-joulu on klassisen tyylikäs mutta rento. Ruoka on perinteikästä bistroruokaa modernilla twistillä. Maut ovat täyteläisiä ja aitoja. Tunnelma syntyy tummista värisävyistä yhdistettynä hyppyselliseen kimalllusta.Perinteinen


Perinteinen suomalainen joulu syntyy tummista sävyistä, kuusen tuoksusta ja tunnelmallisista valoista. Ruoassa tuoksuvat ja maistuvat perinteet mutta uudella ja yllätyksellisellä tavalla. Suomalaisessa joulussa luonto ja aitous ovat pääroolissa.Street Food


Street Food joulussa maistuu ja tuntuu kansainvälisten joulujen hallittu sekamelska. Maut ovat rohkeita ja tuoksut voimakkaita. Koristelu ja tunnelma vievät pienelle jouluiselle makumatkalle maailman ääriin.
Joulutunnelmaa terassilla

Joulutunnelmaa terassilla

Terassit kutsuvat myös talvella! Me tarjoamme ideat terassin tuunaamiseen sesonkiin sopivaksi. Somisteilla, tyynyillä, pehmeydellä ja valoilla rakennat terassista sesongin tunnelmallisimman ulkotilan.

Joulun voi myös pakata mukaan

Noutoruoan suosio kasvaa ja mahdollistaa myös joulu- ja pikkujoulutarjoilujen myymisen mukaan. Mikä olisi sen helpompaa ja herkullisempaa, kuin valmiiksi mietityt ja koostetut take away tarjoilut. Vaihtoehtoja on monia perinteisistä mauista herkkuboxeihin.


Jouluisia lahjapakkauksia pöydällä

Ilahduta herkkulahjalla

Huolella valittu, herkullinen lahjapakkaus on ihana antaa ja saada. Keräsimme kasaan valmiita herkkulaatikoita, joita on helppo antaa omalle henkilökunnalle, yhteistyökumppanille tai ystäville.

Search