Siirry sisältöön
Pääsiäisen ruoka- ja leivonnaistuotteet

Sesonki

Pääsiäisen ruoka- ja leivonnaistuotteet

Valion laadukkailla tuotteilla katat maukkaan pääsiäisen asiakkaillesi.

Täsmätuotteet pääsiäisen leivontaan

Valmiit kakkupohjat, herkulliset täytteet ja suolaiset vaihtoehdot – tilaa pääsiäisen parhaat tuotteet yhdessä kuormassa. Monipuolisesta valikoimastamme löydät parhaat kotimaiset tuotteet kahviloiden, ravintoloiden, hotellien, leipomoiden ja teollisuuden tarpeisiin.

Koko tuotevalikoima verkkokaupoissa

Koko Suomen toimitustukku

Toimitustukku palvelee kaikkia alan toimijoita nopeasti ja tehokkaasti, ja kuljettaa tilaamasi tuotteet keskimäärin 24 tunnissa suoraan toimipisteeseen. Tarvitset Valio Aimo® asiakkuuden nähdäksesi toimitustukun valikoiman ja tehdäksesi tilauksia.

Pääkaupunkiseudun pikatukut

Pikatukkumme ovat ruoka- ja juoma-alan ammattilaisten kätevä ostospaikka. Palvelemme aamuvarhaisesta iltamyöhään Helsingin Sörnäisissä ja Vantaan Koivuhaassa. Tarvitset Valio Aimo® asiakkuuden nähdäksesi tuotteiden hinnat verkossa.

VALO Tilauspalvelu

VALO Tilauspalvelusta alan ammattilaiset saavat tuotteensa suoraan Suomen merkittävimmiltä tavarantoimittajilta. Aimon asiakkaat saavat VALO Tilauspalvelussa käyttöönsä koko Suomen laajuisen jakeluverkostomme.

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla foodservice-alan asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search