Siirry sisältöön

Ota yhteyttä

Täältä löydät myyntipalvelun, asiakaspalvelun sekä valikoimanhallinnan yhteystiedot. Tutustu Aimo-ammattilaisiin ja ole yhteydessä.

Verkkokaupat

Koko Suomen toimitustukku

Toimitustukku palvelee kaikkia alan toimijoita nopeasti ja tehokkaasti, ja kuljettaa tilaamasi tuotteet keskimäärin 24 tunnissa suoraan toimipisteeseen. Tarvitset Valio Aimo® asiakkuuden nähdäksesi toimitustukun valikoiman ja tehdäksesi tilauksia.

Pääkaupunkiseudun pikatukut

Pikatukkumme ovat ruoka- ja juoma-alan ammattilaisten kätevä ostospaikka. Palvelemme aamuvarhaisesta iltamyöhään Helsingin Sörnäisissä ja Vantaan Koivuhaassa. Tarvitset Valio Aimo® asiakkuuden nähdäksesi tuotteiden hinnat verkossa.

VALO Tilauspalvelu™

VALO Tilauspalvelusta alan ammattilaiset saavat tuotteensa suoraan Suomen merkittävimmiltä tavarantoimittajilta. Valio Aimo asiakkaat saavat VALO Tilauspalvelussa käyttöönsä koko Suomen laajuisen jakeluverkostomme.

Myyntipalvelu

Myyntipalvelu-Aimot auttavat aina tilausten teossa ja ottavat sinulta tilauksia vastaan puhelimitse tai sähköpostitse. Autamme mielellämme myös sopivan tuotteen valinnassa. Olemme täällä sinua varten, arkisin klo 7-16.

myyntipalvelu@valio.fi

Palvelua suomeksi: 010 381 190

Betjäning på svenska: 010 381 197

Myynti

Meistä on tullut mestareita ymmärtämään asiakkaidemme erilaiset tarpeet ja ratkaisemaan ne kekseliäästi. Jos valikoiman tuotteista ei löydy sopivaa, etsimme täydennystä tai kehittämme sinulle jotakin täysin omaa.

HoReCa-, ruokapalvelu- sekä teollisuusasiakkaiden yhteyshenkilöt luovat kanssasi juuri sinulle sopivat ratkaisut. Tutustu henkilöihin tällä sivulla ja ole yhteydessä.

Pham Phu Cuong ”Keke”

Pham Phu Cuong ”Keke”

Aluemyyntipäällikkö Uusimaa, Päijät-Häme, Kymenlaakso, Etelä-Karjala
040 661 0195
Satu Mäkelä​

Satu Mäkelä​

Aluemyyntipäällikkö​ Etelä-Pohjanmaa, Pohjanmaa, Keski-Pohjanmaa, Keski-Suomi, Pirkanmaa ja Pohjois-Satakunta
050 384 0212

Asiakaspalvelu

Tarjoamme sinulle vaihtoehtoja tehdä tilauksia eri kanavien kautta ja me Aimot olemme aina apunasi ostoksiesi kaikissa vaiheissa, mitä kautta tahansa haluatkin tilauksen tehdä.

Asiakastuen Aimot auttavat sinua kaikissa kysymyksissäsi koskien toimituksessa olevia tilauksiasi. Voit tiedustella esimerkiksi toimituksen kulusta tai reklamoida tilauksestasi. Ottamalla yhteyttä sähköisesti pystymme käsittelemään yhteydenottonne tehokkaimmin ja varmistamaan parhaimman mahdollisen palvelun. Teethän mahdolliset huomautukset aina toimituksesta seuravan arkipäivän aikana ja ilmoitathan samalla asiakasnumerosi, tilausnumerosi, tuotteen nimen tai numeron, tuotteiden määrän sekä syyn huomautukselle.

puh. 010 381 7600
asiakastuki@valio.fi

Palveluaika arkisin klo 7-16

Asiakasrekisterin Aimot ovat apunasi kaikissa asiakkuuteesi liittyvissä asioissa. Heiltä voit tiedustella mm. nimi ja -osoitemuutoksia, verkkolaskuosoitteiden muutoksia, tukkukortteihin liittyviä asioita tai alkoholi- ja tupakkalupien käsittelyä.

puh. 010 381 7695
asiakasrekisteri@valio.fi

Palveluaika arkisin klo 7:30-16

Valioaimonetin asiantuntijat auttavat kaikissa Aimo-verkkokauppoihin liittyvissä asioissa. Autamme mm. kysymyksissäsi liittyen käyttäjätunnuksiin, tuotteiden saatavuuteen, tilauspohjien käyttöön tai verkkomaksuasioihin. Ottamalla yhteyttä sähköisesti pystymme käsittelemään yhteydenottonne tehokkaimmin ja varmistamaan parhaimman mahdollisen palvelun. Ilmoitathan asiakasnumerosi aina yhteydenoton yhteydessä. Autamme myös suoraan verkkokaupasta löytyvästä chat-palvelusta.

puh. 010 381 7670
valioaimonetti@valio.fi

Palveluaika arkisin klo 8-15

 

Asiakaspalvelijamme auttavat sinua tilauksiesi kanssa, kun olet tilannut Valion tuotteita suoramyynnin kautta.

puh. 010 381 2678
asiakaspalaute@valio.fi

Palveluaika arkisin klo 7-16

 

Yhteystiedot aina saatavilla

Tulosta kaikki tärkeimmät yhteystiedot yhdelle sivulle ja laita se toimipisteesi seinälle, niin yhteydenotto on aina yhtä helppoa. Lataa tulostusvalmis yhteystietosivu alta.

Valikoimanhallinta

Valikoimanhallinta vastaa Valio Aimo tukussa olevien tuotteiden hankinnasta. Ole yhteydessä tuotepäällikköihimme, kun haluat tarjota tuotteita valikoimiimme.

Ida Nurminen

Ida Nurminen

Tuoteryhmäpäällikkö / Category Manager teolliset elintarvikkeet, pakasteet & juomat -tiimit / industrial groceries, frozen food & beverages teams
050 412 1999
Annina Säilä

Annina Säilä

Tuotepäällikkö / Product Manager teolliset elintarvikkeet; makeiset jauhot, leipomotuotteet / industrial groceries; sweets, flour, baking goods
050 3980 270
Marika Fröberg

Marika Fröberg

Tuotepäällikkö / Product Manager teolliset elintarvikkeet; kastikkeet, pastat, riisit, nuudelit / industrial groceries; sauces, pastas, rice, noodles
050 398 0494

Toimitustukkujen tavarantoimitukset

Toimitustukkujen varasto- ja logistiikkakeskukset sijaitsevat Espoossa ja Kuopiossa, joista jakelemme tuotteita ympäri Suomen.

Toimittaessasi tuotteita varastollemme, huomioithan oikeat toimitusovet sekä -ajat. Tästä tiedostosta löydät oikean toimitusoven kunkin tuoteryhmän tuotteille sekä tavaran vastaanottomme aukioloajat.

Orionintie 18–22, 02200 Espoo

Pienen Neulamäentie 5, 70800 Kuopio

Kokkeja tekemässä ruokaa ammattikeittiössä. Kuvassa useita pakkeja täynnä ruokaa.

Aimon tarina

Tarinamme alkoi Valion ja Heinon Tukun kädenpuristuksesta vuonna 2021.  Syntyi Valio Aimo®, uuden ajan foodservice toimija. Olemme nyt aiempaa laaja-alaisempi ja parempi kumppani ruoka-alan ammattilaisille. Niille, joille laatu, asiakastarpeiden syvällinen ymmärtäminen ja toimitusvarmuus ovat avaintekijöitä.

Search