Siirry sisältöön
Yhteistyössä
Luettavaa tuotteista

Essity: Näytä asiakkaillesi, että välität – vastuullisuutta myös lautasliinavalinnoilla

Essity: Näytä asiakkaillesi, että välität - vastuullisuutta myös lautasliinavalinnoilla

Tiesitkö, että ravintolakävijöistä kolme viidestä antaa todennäköisemmin positiivisen arvion ravintolasta, jos he näkevät, että kestävään kehitykseen ja vastuullisuuteen on panostettu? Erityisesti uudet sukupolvet arvostavat yhä enemmän kestävyyttä ja odottavat tätä samaa yrityksiltä.

Teksti ja kuvat: Essity Finland Oy

Vastuullista lautasliinaa valitessa tulee kiinnittää huomiota myös tuotteen käyttöön: kestävän kehityksen kannalta on aina oleellista ottaa huomioon kokonaiskuva. Lautasliinojen hukkakäyttö on iso ongelma, jota voidaan onneksi merkittävästi pienentää – ja samalla vähentää huomattavasti syntyvän jätteen määrää. Esimerkiksi yhden liinan kerrallaan annosteleva Tork Xpressnap -pöytäannostelija vähentää lautasliinojen käyttöä vähintään kahdellakymmenelläviidellä prosentilla verrattuna perinteisiin lautasliina-annostelijoihin.


Koko tuotevalikoima verkkokaupoissa

Koko Suomen toimitustukku

Toimitustukku palvelee kaikkia alan toimijoita nopeasti ja tehokkaasti, ja kuljettaa tilaamasi tuotteet keskimäärin 24 tunnissa suoraan toimipisteeseen. Tarvitset Valio Aimo® asiakkuuden nähdäksesi toimitustukun valikoiman ja tehdäksesi tilauksia.

Pääkaupunkiseudun pikatukut

Pikatukkumme ovat ruoka- ja juoma-alan ammattilaisten kätevä ostospaikka. Palvelemme aamuvarhaisesta iltamyöhään Helsingin Sörnäisissä ja Vantaan Koivuhaassa. Tarvitset Valio Aimo® asiakkuuden nähdäksesi tuotteiden hinnat verkossa.

VALO Tilauspalvelu

VALO Tilauspalvelusta alan ammattilaiset saavat tuotteensa suoraan Suomen merkittävimmiltä tavarantoimittajilta. Aimon asiakkaat saavat VALO Tilauspalvelussa käyttöönsä koko Suomen laajuisen jakeluverkostomme.

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla foodservice-alan asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search