Siirry sisältöön
Luettavaa tuotteista

Gluteenitonta helposti arkeen ja juhlaan

Gluteenitonta helposti arkeen ja juhlaan

Gluteenittomien tuotteiden kysyntä kasvaa jatkuvasti. Tuotteiden valmistus edellyttää kuitenkin tilojen osalta erityisratkaisuja, joten valmiiden pakastettujen tuotteiden käyttö on yksinkertaisinta. Pakastetut tuotteet ovat helposti sulatettavissa kysynnän mukaan.

Valmis gluteeniton leipälajitelma

Valio gluteeniton leipälajitelma sisältää neljä erilaista laktoositonta tuotetta, kutakin tuotetta kuusi kappaletta. Sämpylöitä lajitelmassa on kaksi: juusto-tattarisämpylä ja kaura-porkkanasämpylä. Tattarikiekko on malliltaan pyöreä ja tattarileipä neliskulmainen, molemmat on valmiiksi halkaistuja. Lajitelman tuotteet voi kuumentaa uunissa tai mikroaaltouunissa ennen tarjoilua.

Suositut laktoosittomat ja gluteenittomat karjalanpiirakat ovat Valio voilla leivottuja. Ne ovat kypsiä ja yksittäispakattuja, joten sulatus ja käyttö on kätevää tarpeen mukaan. Tuotteen voi lämmittää muovipakkauksessa. Kruunaa tarjoilu valmiilla laktoosittomalla munavoilla.

Kahvileipiä gluteenittomana

Myös Valio gluteeniton kahvileipävalikoima sisältää neljä erilaista kuluttajien suosikkia. Voisilmäpulla ja suklaaleivos kuuluvat klassikkoihin, marja-rahkapiiras saa nostetta rahkan kasvaneesta käytöstä. Juhlatosca istuu niin kahvihetkeen kuin juhlavampaankin tilaisuuteen. Lajitelman tuotteet tulee sulattaa peitettynä huoneenlämmössä n. 1-2 tuntia tai kylmiössä yön yli.

Mitä keliakia on?

Keliakia on sairaus, jossa vehnän, ohran ja rukiin sisältämä valkuaisaine gluteeni vaurioittaa ohutsuolen limakalvon nukkaa. Keliakia voi ilmetä erilaisina oireina missä iässä tahansa. Tyypillisimmät oireet ovat vatsa- tai iho-oireet sekä ravintoaineiden imeytymishäiriöt. Gluteenitonta ruokavaliota suosivat viimeaikaisen terveyskeskustelun innoittamana muutkin kuin keliaakikot, ja siksi gluteenittomien tuotteiden kysyntä on kasvussa.


Koko tuotevalikoima verkkokaupoissa

Koko Suomen toimitustukku

Toimitustukku palvelee kaikkia alan toimijoita nopeasti ja tehokkaasti, ja kuljettaa tilaamasi tuotteet keskimäärin 24 tunnissa suoraan toimipisteeseen. Tarvitset Valio Aimo® asiakkuuden nähdäksesi toimitustukun valikoiman ja tehdäksesi tilauksia.

Pääkaupunkiseudun pikatukut

Pikatukkumme ovat ruoka- ja juoma-alan ammattilaisten kätevä ostospaikka. Palvelemme aamuvarhaisesta iltamyöhään Helsingin Sörnäisissä ja Vantaan Koivuhaassa. Tarvitset Valio Aimo® asiakkuuden nähdäksesi tuotteiden hinnat verkossa.

VALO Tilauspalvelu

VALO Tilauspalvelusta alan ammattilaiset saavat tuotteensa suoraan Suomen merkittävimmiltä tavarantoimittajilta. Aimon asiakkaat saavat VALO Tilauspalvelussa käyttöönsä koko Suomen laajuisen jakeluverkostomme.

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla foodservice-alan asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search