Siirry sisältöön
Sesonki

Juhlakauden juomatärpit

Juhlakauden juomatärpit

Juomat kuuluvat juhlaan. Katso ideat ammattilaisille joulun herkullisiin kylmiin ja kuumiin alkudrinkkeihin sekä iltatilaisuuksien maistuviin mocktaileihin!

Herkullinen alkudrinkki syntyy tilaisuuden luonteen mukaan

Ravintoloissa siirrytään talvisempiin makuihin joulun lähestyessä. Kauteen kuuluvat mausteiset ja kuumat juomat, mutta myös raikkaat kylmät versiot sopivat hyvin tarjoiluun. Modernit pikkujoulut on hauska aloittaa esimerkiksi kuplivalla samppanjapohjaisella cocktaililla. Kuplat herättelevät ruokahalua ja samalla kupliva juoma tekee illan aloituksesta juhlavan ja hauskan. Kuplien joukkoon kannattaa sekoittaa jotakin makeaa ja kirpeää, jotta pirskahtelevan juoma pääsee oikeuksiinsa. Raikas alkoholiton drinkki  eli mocktail on myös hyvä vaihtoehto, joka maistuu monelle.

Joulunajan alkumalja voi olla hyvin myös lämmin. Esimerkiksi omenasta valmistettu lämmin aperitiivi toimii todella hyvin. Pohjaksi voi esimerkiksi keittää omenamehusta, sokerista ja kanelista siirapin, lisätä siirapin joukkoon lämmintä maalaissiideriä, hieman tummaa rommia ja koristella lämmin juoma kanelitangolla ja kuivatulla omenasiivulla. Valion glögit ovat helppo ja maistuva vaihtoehto, ja niistä  löytyy tumma, vaalea ja sokeriton versio. Valio Hehku® yllättää kirsikan ja rommin aromeilla.  Valmiit glögit toimivat mainiosti myös pohjana kuumille juomille.

Kauden kuumin juomatärppi

Juustotee on todellinen hitti Aasiassa ja sen suosio kasvaa myös Euroopassa. Lämpimän tai kylmän teen päälle valutetaan pehmeää ja täyteläistä tuorejuustovaahtoa.Tämä juoma herättää taatusti mielenkiinnon juomalistalla. Kokeile, jos uskallat – tähän herkkuun voi nimittäin jäädä koukkuun!

”Täydellinen mocktail on muutakin kuin mehua.”

Joulun ideapankki

Joulu on uudenlainen maistuva, teemallinen ja tunnelmallinen kokonaisuus. Me Aimot olemme suunnitelleet kaiken sinulle valmiiksi. Valitse teema, poimi ideat, tilaa tuotteet ja tarjoa asiakkaillesi elämysten joulu.


Koko tuotevalikoima verkkokaupoissa

Koko Suomen toimitustukku

Toimitustukku palvelee kaikkia alan toimijoita nopeasti ja tehokkaasti, ja kuljettaa tilaamasi tuotteet keskimäärin 24 tunnissa suoraan toimipisteeseen. Tarvitset Valio Aimo® asiakkuuden nähdäksesi toimitustukun valikoiman ja tehdäksesi tilauksia.

Pääkaupunkiseudun pikatukut

Pikatukkumme ovat ruoka- ja juoma-alan ammattilaisten kätevä ostospaikka. Palvelemme aamuvarhaisesta iltamyöhään Helsingin Sörnäisissä ja Vantaan Koivuhaassa. Tarvitset Valio Aimo® asiakkuuden nähdäksesi tuotteiden hinnat verkossa.

VALO Tilauspalvelu

VALO Tilauspalvelusta alan ammattilaiset saavat tuotteensa suoraan Suomen merkittävimmiltä tavarantoimittajilta. Aimon asiakkaat saavat VALO Tilauspalvelussa käyttöönsä koko Suomen laajuisen jakeluverkostomme.

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla foodservice-alan asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search