Siirry sisältöön
Yhteistyössä
Luettavaa tuotteista

Kariniemen – hyvä syntyy hyvästä

Paras laatu ja maku eivät synny sattumalta. Siihen tarvitaan ainutlaatuinen kotiseutu ja erityisen intohimoisia kotitilallisia. Kariniemen 76 kotitilaa muodostavan pienen yhteisön Länsi-Suomessa.. Kotitiloilla tehdään hyvää, sillä siellä ollaan oltu kananpojan asiantuntijoita jo vuodesta 1966. Kariniemen Kananpoika on aina suomalaista, ilman antibiootteja kasvatettua kanaa. Tuttuus, turvallisuus ja laatu ovat Kariniemen vahvuuksia.

Teksti ja kuvat: HKScan Finland Oy

Vastuullisesti kasvatettu: kananpoikien hyvinvointi etusijalla

Tilallisen työssä tärkeintä on huolehtia eläinten hyvinvoinnista ja varmistaa, että kuluttajat saavat hyviä ja turvallisia tuotteita. Kananpojan luontaisia käyttäytymismuotoja ovat muun muassa nokkiminen ja kuopsuttelu, pehkussa kylpeminen ja itsensä sukiminen eli kehon hoito. Hyvälaatuinen pehku on tärkeää lintujen jalkapohjaterveyden ja muunkin terveyden kannalta. Virikkeeksi kananpojat saavat mieleisiä asioita, kuten orsia sekä erilaisia roikkuvia ja nokittavia kiiltäviä prikkalevyjä, salibandypalloja ja narunpätkiä.

Terveet ja luonnolliset kasvuolosuhteet luovat otolliset puitteet antibioottivapaalle kasvatukselle. Lisäksi jokaiselle parvelle suoritetaan salmonellakontrolli, vaikka mitään epäilyä taudista ei olisikaan. Näin varmistetaan, että salmonellatautitilanne pysyy Suomessa hyvänä.

Tuotteet tukussa

772374 Kariniemen Kananpojan rintafilee maustamaton n. 4,4kg


Search