Siirry sisältöön
Yhteistyössä
Luettavaa tuotteista

Kestävän kattauksen puolesta – Bio Dunisoft®

Kestävän kattauksen puolesta – Bio Dunisoft®

Joskus innovatiivisimmat ratkaisut syntyvät olemassa olevien tuotteiden ja palveluiden uudelleenarvioinnista. Duni Groupilla esitellään uraauurtavan uudistetun tuotteen, jonka tutut huippuominaisuudet pysyvät samana. Innovaatio piilee pienemmässä ilmastovaikutuksessa.

Teksti ja kuvat: Duni Group

Ruokahävikki on maailmanlaajuinen ongelma. Joka vuosi 1,3 miljardia tonnia ruokaa heitetään pois. Ruokahävikistä puhutaan ja sitä vastaan on ryhdytty toimenpiteisiin esimerkiksi kouluruokailussa, hotellien aamiaisilla ja kauppojen ilta-alennuksilla ja punalaputetuilla tuotteilla. Samaan aikaan yritykset, mukaan lukien Duni Group, työskentelevät kuumeisesti fossiilisten muovien poistamiseksi.

Duni Groupin uuden Bio Dunisoft® -sarjan myötä Duni esittelee seuraavan sukupolven kestävän kehityksen kattaustuotteet. Duni tarjoaa laadukkaita fossiilivapaita ja uusiutuvia Bio Dunisoft® -lautasliinoja nyt kaikissa väreissä.

Niin uskomattomalta kuin se kuulostaakin, uusien Bio Dunisoft® -lautasliinojen uusiutuva sidosaine on valmistettu maissista, sitruunankuorista ja muista elintarviketeollisuuden sivutuotteista muovin sijaan. Duni taistelee siis ruokahävikkiä vastaan jo ruoan tuotannossa! Bio Dunisoft® on johtavaa kestävän kehityksen osaamistamme, jossa fossiilivapaa materiaali yhdistetään ilmastotehokkaaseen tuotantoon tuloksena ilmastoneutraali toiminta. Bio Dunisoftin® osalta olemme myös kompensoineet hiilipäästöjä South Pole standardien mukaisesti.


Search