Siirry sisältöön
Yhteistyössä
Luettavaa tuotteista

Olvi: KevytOlo tuotteet hyödyntävät ylijäämäraaka-aineita

KevytOlo Omena ja Lime + Hukkahedelmät sekä KevytOlo Mansikka ja Passion + Hukkahedelmät hyödyntävät Jungle Juice Bar:n ylijäämäraaka-aineita.

Teksti ja kuvat: Olvi

KevytOlo omena & lime + hukkahedelmä on saanut inspiraationsa vihersmoothiesta. Tuotteessa hyödynnetään Jungle Juice Barin mehulingon sivutuotteena syntyvää omenasakkaa. Tämä ainutlaatuinen hillihapollinen juoma on kevyesti makeutettua, mutta kuitenkin täysin kaloritonta, sillä se saa makeutensa luontaisesta makeutusaineesta Steviasta. Raikkaan omenaista ja pirskahtelevalla limellä maustettua juomaa voi siis huoletta nauttia niin janoon kuin nautintoon.

KevytOlon mansikka & passion + hukkahedelmät uutuustuote on mansikan ja passionin makuinen raikas kivennäisvesi. Tuote on myös valmistettu hyödyntäen Jungle Juice Bar:n ylijäämäraaka-aineita.

Toisen hukka on toisen aarre!

Lue lisää yhteistyöstä: www.olvi.fi/kevytoloxjunglejuicebar

Tuotteet tukussa

9996714 KevytOlo mansikka ja passion & hukkahedelmät 0,5l

9997649 KevytOlo omena ja lime + hukkahedelmät 0,5l

psst… Toimitustukun verkkokauppaan pääset kirjautumaan asiakaskohtaisilla tunnuksillasi. Mikäli tarvitset apuja verkkokaupan kanssa, olethan yhteydessä Aimoihin.


Koko tuotevalikoima verkkokaupoissa

Koko Suomen toimitustukku

Toimitustukku palvelee kaikkia alan toimijoita nopeasti ja tehokkaasti, ja kuljettaa tilaamasi tuotteet keskimäärin 24 tunnissa suoraan toimipisteeseen. Tarvitset Valio Aimo® asiakkuuden nähdäksesi Toimitustukun valikoiman ja tehdäksesi tilauksen.

Pääkaupunkiseudun pikatukut

Pikatukkumme ovat ruoka- ja juoma-alan ammattilaisten kätevä ostospaikka. Palvelemme aamuvarhaisesta iltamyöhään Helsingin Sörnäisissä ja Vantaan Koivuhaassa. Tarvitset Valio Aimo® asiakkuuden tilataksesi Pikatukusta. Saatavilla on myös Tilaa & Nouda -palvelu, joka ei edellytä asiakkuutta.

VALO Tilauspalvelu

VALO Tilauspalvelusta alan ammattilaiset saavat tuotteensa suoraan Suomen merkittävimmiltä tavarantoimittajilta. Aimon asiakkaat saavat VALO Tilauspalvelussa käyttöönsä koko Suomen laajuisen jakeluverkostomme. Ilman asiakkuutta tilaavat saavat toimituksen pääkaupunkiseudulle.

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla foodservice-alan asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search