Siirry sisältöön
Pinnalla nyt

Matkalla pizzan synnyinsijoilla

Henkilö skootterin selässä Italian kaduilla
Tuomas Hämäläinen
Keittiömestari

Työssäni Valio Aimo koekeittiöllä suunnittelen, kokeilen, maistan ja toteutan, eli saan päivittäin tehdä juuri sitä, mitä rakastan, ja kirjoittaa siitä.

Koekeittiömme ammattilaiset vierailivat Roomassa ja Napolissa. Pizzan synnyinmaassa ei koreilla trendeillä, vaan luotetaan perinteisiin ja laadukkaisiin raaka-aineisiin. Artikkelin lopussa voit vielä kuunnella, miten Tuomas omin sanoin kuvailee matkakokemuksiaan.

Keittiömestarin kertomuksia

Kuuntele itse, miten keittiömestarimme Tuomas Hämäläinen omin sanoin kuvailee matkakokemuksiaan. Lisää Tuomaksen ajatuksia Italian matkalta löydät Valio Aimo Instagramista.


Koko tuotevalikoima verkkokaupoissa

Koko Suomen toimitustukku

Toimitustukku palvelee kaikkia alan toimijoita nopeasti ja tehokkaasti, ja kuljettaa tilaamasi tuotteet keskimäärin 24 tunnissa suoraan toimipisteeseen. Tarvitset Valio Aimo® asiakkuuden nähdäksesi toimitustukun valikoiman ja tehdäksesi tilauksia.

Pääkaupunkiseudun pikatukut

Pikatukkumme ovat ruoka- ja juoma-alan ammattilaisten kätevä ostospaikka. Palvelemme aamuvarhaisesta iltamyöhään Helsingin Sörnäisissä ja Vantaan Koivuhaassa. Tarvitset Valio Aimo® asiakkuuden nähdäksesi tuotteiden hinnat verkossa.

VALO Tilauspalvelu

VALO Tilauspalvelusta alan ammattilaiset saavat tuotteensa suoraan Suomen merkittävimmiltä tavarantoimittajilta. Aimon asiakkaat saavat VALO Tilauspalvelussa käyttöönsä koko Suomen laajuisen jakeluverkostomme.

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla foodservice-alan asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search