Siirry sisältöön
Kuvassa puna-valkoraidallisella pöytäliinalla käsi, kaksi vesilasia ja ja kaksi napolilaista pizzaa lautasilla.

Vinkkiartikkelit

Tee pizzasta lounaspöytäsi vetonaula

Suomalaiset on viime vuosina vallannut todellinen pizzahuuma! Lue parhaat vinkit oikeiden raaka-aineiden valintaan ja pizzan valmistukseen.

Pizzaa, per favore!

Tutustu eri pizzatyyppeihin, ja löydä keinosi erottautua. Asiakkaasi palkitsevat sinut tulemalla aina uudelleen.

Kuvassa puna-valkoraidallisella pöytäliinalla käsi, kaksi vesilasia ja ja kaksi napolilaista pizzaa lautasilla.

Pizzan valmistuksen ABC

Haluatko maistuvan pizzapohjan vai pizzan, joka valmistuu nopeasti? Suunnitteletko ennakkoon työtehtävät vai onko aikasi kortilla? Miten vain, kerromme parhaat niksit.

Pizza al taglio, roomalaisen levypizzan paloja erilaisin täyttein ja yhdessä kädessä on palapizzaa.

Valitse juusto oikein pizzaan

Pizzajuustolta haetaan herkullista mehevyyttä ja täyteläisyyttä. Sen tulee myös kestää nopeaa kypsytystä korkeassa lämpötilassa.

Kokki laittamassa pizzaa uuniin ammattikeittiössä.

Yli 50 ideaa pizzaan

Suolaista tai makeaa, ohuella tai paksulla pohjalla, tuhdisti täytteitä tai tarkoin valittu muutama raaka-aine. Inspiroidu pizzaresepteistä moneen makuun.

Omenapiirakka pizzaa pöydällä

Pizzeria Blocco tarjoaa pizzaa savolaisella twistillä

Kuopiolaisessa korttelipizzeria Bloccossa hurmaa rento palvelu, kodikas miljöö ja napolilaistyylinen pizza, jolla on savolainen, vähän kiero sydän.

Pizzeria Bloccon henkilökuntaa ravintolasalissa

Pizzaa suomalaiseen makuun

Suomalaiset ovat muokanneet pizzaa omannäköisekseen, ja pohjoisen raaka-aineista saa aivan loistavia makuyhdistelmiä.

Erilaisia pizzapalasia pöydällä

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla foodservice-alan asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search