Siirry sisältöön
Yhteistyössä
Luettavaa tuotteista

Meira paahtaa kahveja vastuullisesti Helsingin Vallilassa

Meira paahtaa kahveja vastuullisesti Helsingin Vallilassa

Vastuullisuuskriteerit kahvin valinnassa ovat selvästi lisääntyneet. Elämyksellisyys ja laatu korostuvat. Lähitulevaisuuden kahvi on vähemmän perinteistä kahvia, ja samaan aikaan kulutamme enemmän kahvia yhä useammassa muodossa. Tulevaisuuden kahvi on vastuullisempi, laadukkaampi, läpinäkyvämpi ja entistä enemmän nauttijansa näköinen.

Teksti ja kuvat: Meira

Vastuullisuus on hyvin laaja sosiaalinen ja kulttuurillinen käsite. Se ei ole pelkkiä sertifikaatteja, jotka sinänsä ovat hyvä ja luotettava tapa varmentaa toimitusketjua ja tiedottaa asioista. Kiinnostus aitoja tarinoita kohtaan on lisääntynyt. Asiakkaamme haluavat yhä enemmän tietää kahvin viljelystä ja valmistuksesta alkuperämaissa, Meiran barista Ann-Marie von Bell toteaa.

Reilusti parempiin hetkiin

Meidän vastuullisuustyömme lähtee arvoistamme. Haluamme tuottaa reilusti parempia hetkiä koko arvoketjussamme. Vain sitä kautta myös loppuasiakkaamme voivat nauttia kahvistaan luottavaisin mielin. Ammattilaisille suunnatut Kulta Katriina -kahvimme ovat jo pitkään olleet sertifioituja ja 100 % vastuulliseksi varmennettuja. Tämä merkitsee vastuuta ihmisten ja ympäristön hyvinvoinnista koko tuotantoketjussa, Meiran asiakasmarkkinointipäällikkö Susanna Koroma-Nyström toteaa.

”Kaikki Food service -suodatinkahvimme paahdetaan ja pakataan Vallilan paahtimossamme ja niissä käytetään alumiinitonta laminaattia, joka voidaan kierrättää muovikeräykseen. Pienistä vastuullista valinnoista kertyy yhdessä kokonaisuus, jolla on merkitystä.”

Susanna Koroma-Nyström, Meira asiakasmarkkinointipäällikkö
Pieniä vastuullisia valintoja käytännön työssä

Pieniä vastuullisia valintoja käytännön työssä

Ammattikäyttöön tarkoitetut Kulta Katriina -suodatinkahvit pakataan valmiiksi kahvinkeittimien suodattimiin sopiviksi annoksiksi. Valitsemalla Food service -annospussin asiakas saa aina oikean kokoisen annoksen oikealla jauhatusasteella. Tämä takaa asiakkailla laadukkaan kahvikokemuksen ja samalla säästää työaikaa keittiössä, kun kahvia ei tarvitse erikseen mitata suodattimeen.


Koko tuotevalikoima verkkokaupoissa

Koko Suomen toimitustukku

Toimitustukku palvelee kaikkia alan toimijoita nopeasti ja tehokkaasti, ja kuljettaa tilaamasi tuotteet keskimäärin 24 tunnissa suoraan toimipisteeseen. Tarvitset Valio Aimo® asiakkuuden nähdäksesi toimitustukun valikoiman ja tehdäksesi tilauksia.

Pääkaupunkiseudun pikatukut

Pikatukkumme ovat ruoka- ja juoma-alan ammattilaisten kätevä ostospaikka. Palvelemme aamuvarhaisesta iltamyöhään Helsingin Sörnäisissä ja Vantaan Koivuhaassa. Tarvitset Valio Aimo® asiakkuuden nähdäksesi tuotteiden hinnat verkossa.

VALO Tilauspalvelu

VALO Tilauspalvelusta alan ammattilaiset saavat tuotteensa suoraan Suomen merkittävimmiltä tavarantoimittajilta. Aimon asiakkaat saavat VALO Tilauspalvelussa käyttöönsä koko Suomen laajuisen jakeluverkostomme.

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla foodservice-alan asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search