Siirry sisältöön
Yhteistyössä
Luettavaa tuotteista

Mondelez: TUC-keksit moneen makuun ja käyttöön

Ohuita ja rapeita TUC-suolakeksejä on valmistettu jo vuodesta 1958. Tämä suolakeksien klassikko sopii naposteluun, evääksi ja suolaiseksi tarjottavaksi juhlissa – mutta myös herkullisten reseptien ainesosaksi. Suolalla maistettujen TUC Original -keksien lisäksi kevään ja kesän juhliin sopivat paprikanmakuiset TUC Paprika -suolakeksit.

Teksti ja kuvat: Mondelez

Kokeile helppoja ja elegantteja sormisyötäviä

TUC-keksit ja Philadelphia-tuorejuusto ovat tuotepari, joilla valmistat käden käänteessä tyylikästä tarjottavaa alkupaloiksi ja juhlanaposteltaviksi. Kokeile esimerkiksi lisätä TUC-kekseille Philadelphia-tuorejuustoa, kevätsipulia ja tuoretta tilliä ja saat edustavia cocktailpaloja, jotka kelpaavat parempiinkin pitoihin!

Tiesitkö tämän TUC-keksien historiasta?

Vuonna 1958 herra Parein, joka omisti pienen makeisyrityksen Belgiassa, matkusti Yhdysvaltoihin oppiakseen valmistamaan suolakeksiä, jota kutsuttiin “crackeriksi”. Cracker-keksit olivat 1950-luvun Euroopassa vielä tuntemattomia tuotteita. Paluumatkalla kotimaahan herra Parein mietti jo valmiiksi nimeä suolakekseilleen. Kirjainyhdistelmä TUC juolahti hänen mieleensä, kun hän näki sanomalehdessä artikkelin, jonka aiheena oli Trade Union Corporation. Sanojen innoittamana Parein piirsi paperille kirjaimet T. U. C. – ja näin kerrotaan syntyneen nykyään supersuosittujen suolakeksien nimi.

Herkullisen kevyissä ja ilmavissa TUC-kekseissä on runsaasti viljaa ja ne on paistettu uunissa ihanan rapeiksi. TUC-keksejä on saatavilla nykyään yli 50 maassa. Mitä mahtaisi herra Parein tuumia, jos tietäisi, millaisen klassikkokeksin hän tuli luoneeksi?

Suolakeksi paprika

8030207 – LU TUC 100G PAPRIKA SUOLAKEKSI

Suolakeksi

736546 – LU TUC 100G SUOLAKEKSI

Tilaa tuotteet tai nouda myymälästä

Koko Suomen toimitustukku

Toimitustukku palvelee kaikkia alan toimijoita nopeasti ja tehokkaasti, ja kuljettaa tilaamasi tuotteet keskimäärin 24 tunnissa suoraan toimipisteeseen. Tarvitset Valio Aimo® asiakkuuden nähdäksesi toimitustukun valikoiman ja tehdäksesi tilauksia.

Pääkaupunkiseudun pikatukut

Pikatukkumme ovat ruoka- ja juoma-alan ammattilaisten kätevä ostospaikka. Palvelemme aamuvarhaisesta iltamyöhään Helsingin Sörnäisissä ja Vantaan Koivuhaassa. Tarvitset Valio Aimo® asiakkuuden nähdäksesi tuotteiden hinnat verkossa.


Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla foodservice-alan asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search