Siirry sisältöön
Pinnalla nyt

MTV:n Grillimestarit ohjelmassa kisataan Valio Aimo® tukun raaka-aineilla

MTV:n Grillimestarit ohjelmassa kisataan Valio Aimo® tukun raaka-aineilla

Uusi 8-osainen Grillimestarit ohjelma starttaa MTV:lla 19. toukokuuta. Kaksi tv:stä tuttua kokkia haastetaan leikkimieliseen kaksintaisteluun.

Teresa Välimäen ja Risto Mikkolan tehtävänä on valmistaa yllätyslaatikon raaka-aineista mahdollisimman maukkaat grilliherkut. Aikaa kisaajilla on yksi tunti ja luvassa on yllättäviä makuelämyksiä sekä tiukkaa kisailua, josta ei hiillostusta puutu! Luvassa on paljon ammattilaisen vinkkejä onnistumiseen omassa kesäkeittiössä ja ruokien esille laitossa.

Tuotteet kisaajien keittiöön toimittaa Aimo

Grillimestarien ruokahyllyt notkuvat Valio Aimo tukun raaka-aineista. Välillä kisaajat pääsevät kurkkaamaan myös laatikkoon, josta löytyy tukkukaupalla yllätyksiä. Kannattaa seurata, mitä kaikkea me Aimot olemme kisaajien pöytään keksineet!

Teresa Välimäki on pitkän linjan kokki ja ruokakirjailija. Hänen tuorein kirjansa on Le Keittokirja, joka syntyi Teresan viehtymyksestä Ranskaan ja ranskalaiseen keittiöön. Välimäki on tuttu tv-ohjelmista kuten MTV:n Makujen aamu, Soppa365 sekä Taikinaterapiaa Teresan kanssa.

Risto Mikkola on kokki ja Kotipizzan luova johtaja. Mikkolalta on julkaistu ruokakirjoja, kuten Keto – Arjen luxusta, Säilöntä!, Burgerin sielu sekä Koko vuoden grillauskirja. Mikkola on nähty myös mm. MasterChef Suomen tuomarina.

Suosittelemme ottamaan rennon asennon sohvalta perjantaisin, niin näet, mitä kaikkea me Aimot olemme kisaajien pöytään keksineet!

Grillimestarit perjantaisin 19.5. alkaen klo 19.30, MTV Katsomo ja MTV3


Koko tuotevalikoima verkkokaupoissa

Koko Suomen toimitustukku

Toimitustukku palvelee kaikkia alan toimijoita nopeasti ja tehokkaasti, ja kuljettaa tilaamasi tuotteet keskimäärin 24 tunnissa suoraan toimipisteeseen. Tarvitset Valio Aimo® asiakkuuden nähdäksesi toimitustukun valikoiman ja tehdäksesi tilauksia.

Pääkaupunkiseudun pikatukut

Pikatukkumme ovat ruoka- ja juoma-alan ammattilaisten kätevä ostospaikka. Palvelemme aamuvarhaisesta iltamyöhään Helsingin Sörnäisissä ja Vantaan Koivuhaassa. Tarvitset Valio Aimo® asiakkuuden nähdäksesi tuotteiden hinnat verkossa.

VALO Tilauspalvelu

VALO Tilauspalvelusta alan ammattilaiset saavat tuotteensa suoraan Suomen merkittävimmiltä tavarantoimittajilta. Aimon asiakkaat saavat VALO Tilauspalvelussa käyttöönsä koko Suomen laajuisen jakeluverkostomme.

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla foodservice-alan asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search