Siirry sisältöön
Pinnalla nyt

Parhaat Pidot – ihmisen kokoinen tapahtuma

Parhaat Pidot valloitti Helsingin Messukeskuksessa 12.9. Tämä foodservice-ammattilaisen tapahtuma tarjosi juuri sitä, mitä ala kaipasi – uutuustuotteita, maistelua, kohtaamisia, iloa ja tiukkaa keskustelua.

Parhaat Pidot tapahtuma on ollut monen mielessä, mutta usea alan tekijä pohti samaa; Löytyykö aikaa tulla tapahtumaan? Moni tämän ajan otti itselleen, sillä päivän aikana tapahtumassa vieraili yli 1200 alan ammattilaista. ”Ja kyllä kannatti tulla paikan päälle”, oli usean vieraan kommentti päivän aikana. Työvoimapula ja mm. sen vuoksi jatkuva kiire pitää alan ammattilaisen varpaillaan, mutta on myös erittäin tärkeä ottaa itselleen aikaa inspiroitua ja päästä pohtimaan jotain muuta kuin arjen kiireitä.

”Yllättävän paljon maisteltavaa, yllättävän paljon tuttuja.”

– Tapahtumassa vieraillut asiakas
Fever-Tree
Gold & Green
Baba Foods
Teresa Välimäki ja Sasu Laukkonen
Puheenvuorot herättivät kiinnostusta

”Sun tiimi on sun kaikki”

-Sasu Laukkonen
Kati Ihalainen, Mika Ammunét, Juha Ojajärvi ja Teresa Välimäki
Tuotemaistatukset houkuttivat

”Positiivisuus on se, jolla asioita ratkaistaan”

-Teresa Välimäki
Teresa Välimäki ja Petri Nuutinen
Tuomas Hämäläinen, Ville Valtasalmi ja Mika Parviainen
Sara Helminen ja Teresa Välimäki
Ville Valtasalmi kertoo pizzoista asiakkaille

Kaiken tämän lisäksi Parhaat Pidot esitteli tuotteita lähes sadalta näytteilleasettajalta. Päivän aikana maistuivat mm. juustot, erilaiset kasvisproteiinit, monipuoliset jälkiruokaratkaisut, maukkaat puolivalmiit lounastuotteet ja paljon muuta. Valikoimamme tuotteet löydät tietysti verkkokaupasta sekä pikatukuista.

Roomalainen levypizza
Mondo Frescon jälkiruokia
Valion kotimaisia juustoja

”Kiinnostavaa olivat trendit, puhtaat raaka-aineet, kotimaiset tuotteet”

– Tapahtumassa vieraillut asiakas
Duo Veljekset loivat tunnelmaa
Onni on oma Aimo vieressä

Anna palautetta tapahtumasta:


Koko tuotevalikoima verkkokaupoissa

Koko Suomen toimitustukku

Toimitustukku palvelee kaikkia alan toimijoita nopeasti ja tehokkaasti, ja kuljettaa tilaamasi tuotteet keskimäärin 24 tunnissa suoraan toimipisteeseen. Tarvitset Valio Aimo® asiakkuuden nähdäksesi toimitustukun valikoiman ja tehdäksesi tilauksia.

Pääkaupunkiseudun pikatukut

Pikatukkumme ovat ruoka- ja juoma-alan ammattilaisten kätevä ostospaikka. Palvelemme aamuvarhaisesta iltamyöhään Helsingin Sörnäisissä ja Vantaan Koivuhaassa. Tarvitset Valio Aimo® asiakkuuden nähdäksesi tuotteiden hinnat verkossa.

VALO Tilauspalvelu

VALO Tilauspalvelusta alan ammattilaiset saavat tuotteensa suoraan Suomen merkittävimmiltä tavarantoimittajilta. Aimon asiakkaat saavat VALO Tilauspalvelussa käyttöönsä koko Suomen laajuisen jakeluverkostomme.

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla foodservice-alan asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search