Siirry sisältöön
Yhteistyössä
Luettavaa tuotteista

Lantmännen Unibake: Suomalaisten rakastama ruisleipä pitkänä versiona –

Suomalaisten rakastama ruisleipä pitkänä versiona – onko Vaasan Pitkä Ruis kaikkien aikojen pisin ruispalaleipä?

Ruisleipää rakastavat suomalaiset ovat saaneet uutta purtavaa, kun leivonnaispakasteiden ammattilainen Lantmännen Unibake on tuonut markkinoille vaaleiden patonkien ja paninien haastajan, Vaasan Pitkä Ruis -palaleivän.

Teksti ja kuvat: Lantmännen Unibake

Herkullisen makunsa sekä runsaan kuitupitoisuutensa ansiosta ruisleipä on onnistunut vakiinnuttamaan paikkansa suomalaisten suosikkina – Leipätiedotuksen mukaan suomalainen syö vuodessa yli 15 kg ruisleipää. Ruisleivällä onkin nyt otollinen tilaisuus haastaa vaaleat patongit ja paninit tarjoamalla rukiin suurkuluttajille suomalainen vaihtoehto.

Onko Vaasan Pitkä Ruis kaikkien aikojen pisin ruispalaleipä?

85 % Vaasan Pitkä Ruis -leivän viljasta on täysjyväruista ja sen pinnalla on vaaleaa unikonsiementä ja se toimii erinomaisesti niin kylmänä leipänä erilaisin täyttein kuin lämmitettynä paninina.

Leipätiedotuksen mukaan Suomessa syödään ruista eniten koko maailmassa, joten juureen leivottu Vaasan Pitkä Ruis löytää taatusti tiensä herkuttelijoiden suihin ja sydämiin. Yhä useamman kuluttajan valintoja ohjaavat maun ja hinnan lisäksi myös ekologiset syyt tai alkuperä. Vaasan Pitkä Ruis tarjoaa mahdollisuuden kotimaiselle valinnalle, sillä se valmistetaan aina 100% suomalaisesta rukiista yhtiön Joutsenon leipomossa Lappeenrannassa.

Resepti Ruispaninista Vaasan Pitkä Ruis -leivällä

Maalaiskinkulla ja Mustaleima-emmentalilla täytetty Pitkä Ruis on parhaimmillaan parilassa lämmitettynä. 10 annosta 10 kpl Vaasan Pitkä Ruis -leipiä 500 g sinappimajoneesia 50 g rucolaa 600 g Mustaleima-emmentalin viipaleita 900 g maalaiskinkkua Voitele leivät majoneesilla. Kokoa ja lämmitä esimerkiksi leipägrillissä, kunnes juusto on sulanut. Tarjoile!


Koko tuotevalikoima verkkokaupoissa

Koko Suomen toimitustukku

Toimitustukku palvelee kaikkia alan toimijoita nopeasti ja tehokkaasti, ja kuljettaa tilaamasi tuotteet keskimäärin 24 tunnissa suoraan toimipisteeseen. Tarvitset Valio Aimo® asiakkuuden nähdäksesi toimitustukun valikoiman ja tehdäksesi tilauksia.

Pääkaupunkiseudun pikatukut

Pikatukkumme ovat ruoka- ja juoma-alan ammattilaisten kätevä ostospaikka. Palvelemme aamuvarhaisesta iltamyöhään Helsingin Sörnäisissä ja Vantaan Koivuhaassa. Tarvitset Valio Aimo® asiakkuuden nähdäksesi tuotteiden hinnat verkossa.

VALO Tilauspalvelu

VALO Tilauspalvelusta alan ammattilaiset saavat tuotteensa suoraan Suomen merkittävimmiltä tavarantoimittajilta. Aimon asiakkaat saavat VALO Tilauspalvelussa käyttöönsä koko Suomen laajuisen jakeluverkostomme.

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla foodservice-alan asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search